RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#46737  Szerző: wuderscher

Jani írta:
nyikolaj írta:A Roxy,az R1,meg a többi Gellértes,már Budaörsön se fogható.(legalább is én nem tudtam fogni)Telóval se,és zsebrádióval se jöttek be.
Budaörsön kocsiban autórádióból jól szólnak.Bár lehet vannak pontok,ahol kicsit nyengébb a vétel.
Budaörsön a Café szól a legjobban. :)
A Roxy már nem igazán. :o
A Rádió 1 meg olyan, mintha 70 km-re lenne az adótorony. :cry:
Hi-Fi-n hallgattam.
 #46690  Szerző: Jani

nyikolaj írta:A Roxy,az R1,meg a többi Gellértes,már Budaörsön se fogható.(legalább is én nem tudtam fogni)Telóval se,és zsebrádióval se jöttek be.
Budaörsön kocsiban autórádióból jól szólnak.Bár lehet vannak pontok,ahol kicsit nyengébb a vétel.
 #46615  Szerző: benjamin

Radio 1 a legjobb rádió!
:party:
 #46540  Szerző: LuciFerko

8-)
 #46530  Szerző: IstvánB

Jól érzem az iróniát? :D
 #46526  Szerző: benjamin

Nekem tetszik az új rádió 1.Mert úgy látom frissült a zenei kínálat és annyit nem ismételnek.És a kukori egyre színvonalasabb! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #46503  Szerző: mlaszlo

Pasa írta: Régebben itt ezt már átbeszéltük egyszer. Nem mindig lehet átkérni máshova a telephelyet, csak ha a nemzetközi egyeztetések sikeresek. 100,3-on kevesebbel adott a Rádió 1, de amúgy is onnan fentről inkább messzire lehet sugározni. A sűrű belvárosban a pár kilométerre lévő és alacsonyabb Citadella jobban vehető.
Elnézést, nem emlékeztem rá. Fővárosra jó a Citadella, de a várost elhagyva már nem az igazi. Nem tudom a Cafe akkor hogy csinálja, de az a városban is jól szól.
 #46502  Szerző: Volvos

A Gellért-hegyről Zagyvarékason minden adót vertikális polarizációban fogok jobban. A 102.1 SztárFM nem hajllandó csak horizontálisan jönni. Egyébként nálam sokkal erősebb a Radio1 a 103.9en, mint a 100.3on volt. Igaz nagyon nyomta Szentes "Sláger
 #46496  Szerző: csokie

Szerintem meg sokat jelentene, pl konyharádiók, autórádiók stb antennái is mind függőlegesek túlnyomórészt.
 #46482  Szerző: Pasa

Tévedésben vagy, nem azon múlik a belvárosi lefedettség, hogy milyen a polarizáció.
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 482