RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#63058  Szerző: chab7

Nightman01 írta:Otthon - Abony :) Egyébként én nem azt tartom szép eredménynek ha egy több tíz,vagy száz Kw-os adót megcsípek százegynehány kilométerről,hanem ha egy pici teljesítménnyel adó rádiót hallok..
Így van, és minél messzebbről.
 #63057  Szerző: Nightman01

Otthon - Abony :) Egyébként én nem azt tartom szép eredménynek ha egy több tíz,vagy száz Kw-os adót megcsípek százegynehány kilométerről,hanem ha egy pici teljesítménnyel adó rádiót hallok..
 #63054  Szerző: Ati7

A Smile megvan de mostanában valamit elronthattam, mert időjárás függő lett. De napközben igaz halványan de magabiztosan jön.
igen tudom, hogy nem erre áll az adó ismerem, voltam fent Jimmerrel körülnézni.
 #63053  Szerző: chab7

Na és még én éreztem magam itt "amatőrnek" antennátlanítva az utóbbi években. :)

Na de idén egy komolyabb FM antennát akarok feltenni valahová, természetesen forgatósan ;)
Remélem összejön (anyagiakban is, időben is meg kivitelezhetőségben is)
 #63051  Szerző: Nightman01

Otthon imádtam Dx-elni.. Egy német (szintén a 20as éveiben járó) rádióerősítő,Koax a padlásig,a 2 pontjáról 2 kábel,a föld felé lógatva,tehát no antenna. De 88-tól kb 107Mhz-ig nemigen volt sisteri.. Imádtam..
 #63049  Szerző: Nightman01

Hát,bepróbálkozom a kérdéssel,Smile,megvan Kecskeméten? Mert irányított adóantenna nagyon nem arra néz.. :) viszont a freki,a 89.9 elvileg Kecskeméten zavarmentes..
 #63048  Szerző: Szd96

Rendben! :)
 #63047  Szerző: Ati7

A képet majd később privátba elintézzük ;)
 #63046  Szerző: Ati7

Nekem múltkor a ceglédi termálfürdőben is jött (a 88.9) a kisrádiómban
(Grundig ), és nyáron a füvön hasalva a strandon Tiszakécskén.
Tuning nélkül!
 #63045  Szerző: Szd96

Ati7 írta:Nekem egy NDK-s kb.25 éves "tunerem" van (neve:Universum Compact Hifi System 6300 stereo fm-Dolby Systemmel)...
Képet esetleg tudsz róla készíteni? :)
  • 1
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 541