RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#122550  Szerző: kukac

naughty boy - lalala: az elején rávernyogtattak egy női vokált, amitől felállt az összes szőr rajtam. tíz kiló autotune, gondolom hogy [strike]elfedje a szart[/strike] ne legyen fals - de az lett. ilyen döbbenetesen sz*r, disszonáns dolgot még nem hallottam.
 #122383  Szerző: kukac

@adminisztrator: "...mivel a komlói + mohácsi duó nem pécs vételkörzet-bővítése, hanem önálló, hálózatba SEM kapcsolódott jogosultság (illetve mohács komló vételkörzet-bővítése lesz)..."
- az komolyan érdekelne hogy egy független, önálló, 24órás frekvencia pályáztatásakor miért fogad be a hatóság olyan pályázatot, ahol a pályázó egy már máshol létező, másik önálló, 24órás rádió elnevezésével indul. A település neve önmagában nem feltétlen alkalmas az azonosításra, megkülönböztetésre.
 #122030  Szerző: Wolfman

Hát, az Élvezd-et sokan szeretik. Meg aztán érdekes, hogy egy pécsi rádió TOP 500-as listájának első helyén egy pécsi együttes száma áll. :)
 #121927  Szerző: markfelt

mivel a komlói + mohácsi duó nem pécs vételkörzet-bővítése, hanem önálló, hálózatba SEM kapcsolódott jogosultság (illetve mohács komló vételkörzet-bővítése lesz), ezért áthelyeztem a topicot a helyi rádiókhoz, hiszen hivatalosan már nem regionális rádióról beszélünk.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 482