RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#76583  Szerző: Andrew5

Ma délután 2 óra fle meghalt a digi összes szolgáltatása egész debrecenben. Még a bérelt vonal is. Most estére állt helyre. A VIP ügyfélszolgálaton is csak annyit mondtak, Debrcenben nincs szolgáltatás, a város leszakadt....

http://civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/s ... 0705165225
 #76173  Szerző: mlaszlo

Kikerül a VH-1 a műholdas Digi TV-ről

Július 30-tól megszűnik a VH-1 továbbítása a Digi TV műholdas szolgáltatásának magyar nézői számára.

A Viacom egyéb csatornái (Comedy Central, Viva TV, Music TV) 2010 elején hagyták el a platformot, a Digi TV akkor a magas jogdíjakra hivatkozott és rögötn indított is két saját zenecsatornát.
 #72757  Szerző: tomee87

djlacee írta:
optikán néztem :|
ja de OFF
Akkor az tömörítési gond lehet.
Az összes IKO-s csatorna megkapja optikán közel 6Mbit/sec sávszélt. A DOQ meg főleg, mert 3 audiosávja (magyar, angol, cseh) is van.
 #72756  Szerző: djlacee

jeek írta:
djlacee írta:Hát a DoQ és a Reflektor minőségét azért én megkérdőjelezném
Optikán nincs vele semmi gond. Azt nem tudom, h műholdon milyen, de az már nem a csatorna hibája.
optikán néztem :|
ja de OFF
 #72753  Szerző: tomee87

djlacee írta:Hát a DoQ és a Reflektor minőségét azért én megkérdőjelezném
Optikán nincs vele semmi gond. Azt nem tudom, h műholdon milyen, de az már nem a csatorna hibája.
 #72752  Szerző: djlacee

Hát a DoQ és a Reflektor minőségét azért én megkérdőjelezném
 #72749  Szerző: mlaszlo

admin írta:Ez mind szép és jó, de hogy rendkívül negatív és legyek: ki a fenét érdekelnek ezek az IKO-s csatornák?
A Film+-nak és a Cool-nak van értelme, de a többi szerintem szóra sem érdemes... tartalmi szempontból.
A Reflektor és a Sorozat+ valóban fölösleges, de a többi szerintem elfér. A Prizma szerintem egész jó lett, az F&H-nak is megvan a maga célközönsége, a Film+2 pedig a Film+-t egészíti ki, a Doq is valamelyest hiánypótló lett, elég sok rajta a bűnügyi jellegű dokumentumfilm, igaz a Zone Reality elméletileg ilyen tematikájú lenne, de az mostanában nagyon elment az orvosi jellegű valóságos eseteket feldolgozó filmek irányába.
Tudom sokan szeretik, de én pl. a Universal-t, Movies24-t és az AXN csatornákat dobnám ki a kínálatból. Lehet, hogy a műsoraik jobbak, de a rengeteg reklám, pocsék kép és hang minőség miatt nézhetetlenek. Az IKO-s csatornák azért sokkal jobb minőségűek.
 #72748  Szerző: mlaszlo

Attis és Permi! Köszönöm, hogy megnéztétek.
 #72740  Szerző: királyrák

admin írta:Ez mind szép és jó, de hogy rendkívül negatív és legyek: ki a fenét érdekelnek ezek az IKO-s csatornák?
A Film+-nak és a Cool-nak van értelme, de a többi szerintem szóra sem érdemes... tartalmi szempontból.
Én a Fishing and huntingot tudnám egész nap nézni.
 #72734  Szerző: markfelt

Ez mind szép és jó, de hogy rendkívül negatív és legyek: ki a fenét érdekelnek ezek az IKO-s csatornák?
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 88