Andrew,azt hittem,hogy neked kollega Benfentes(mivel ilyen sokat tud)! 

benfentes írta:Egyetlen hozzászólás erejéig Sziasztok!Idióta.....
Mielőtt véglegesen bohócot csinálnák a Krisztusból leszögezném, hogy a Jazz FM jelenlegi helye egy belvárosi modern képgaléria. Az a hely még véletlenül sem nevezhető stúdiónak, mivel nem az, de fejleszthető. Arról nem beszélve, hogy az abban található technika jelen pillanatban nem teszi lehetővé az azonnalos élő adáslebonyolítást!!!!! Webszervere a rádiónak nincs, nem is volt, egy honlap üzemeltetésére felesleges is lenne. Annyit tudok elmondani, hogy a jelenlegi csapat mindent megtesz a rádió fejlődésért, viszont rengeteg olyan, mondhatni emberi füllel nem észrevehető, viszont annál fontosabb munkamenetet meg kell csinálni ami az elmult években sajnos elmaradt. Annyit tudok mondani, hogy a változás majd az éterben lesz hallható, Addig is felesleges ígérgetni, mivel tudjuk, hogy ezt nem sokan értékelik, sem a szakmában, a hallgatókról nem is beszélve.
A Jazz Fm jelenlegi ügyvezetője Hajdu István akit a jazzradio1@gmail.com-os mail címen lehet elérni és kézségel válaszol minden kérdésre.
Jazz topikos közreműködésemet, ezennel fel is függeszteném!
Sziasztok!
Andrew5 írta:Stúdió átépités miatt az adás szünetel. Megértéseket köszönjük.most:
Andrew5 írta:ez egy rövidke átmeneti állapot. A sugárzás folyamatos, néha van rövidke leállás.
orrhang írta:Atis Atis Atis nem értelek én....Természetesen létezik, ez egy rövidke átmeneti állapot. A sugárzás folyamatos, néha van rövidke leállás. A weboldal is elérhető lessz mihelyt a szervergép netközelbe kerül. Egyenlőre röviden ennyi.Magyarul:
- kikapcsolták a netet, majd ha befizetik a számlát lesz netes adás
- illetve még nem, mert előtte az E-On-t is rá kell venni, hogy kapcsolja vissza az áramot ,tehát azt is be kell fizetni
- aztán ha a bérleti díjat is kifizetik, akkor majd beengedi a főbérlő a stúdióba
![]()
Természetesen mindezt csak ironikusan írtam
Természetesen létezik, ez egy rövidke átmeneti állapot. A sugárzás folyamatos, néha van rövidke leállás. A weboldal is elérhető lessz mihelyt a szervergép netközelbe kerül. Egyenlőre röviden ennyi.Magyarul: