RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#86946  Szerző: csadam

Mikor indul a celldömölki 92.5 és a sárvári 95.2? A hírekkel ellentétben ugyanis nem szól Celldömölkön az adó.
 #86661  Szerző: roberto

Celldömölkön jelenleg nem szól. Péntek este volt egy tesztadás féle, amibe belehallgattam.
 #86650  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:Kiskunmajsai ismerőst nem irigylem, kb 100 méterre lakik a mária antennájától és sima tekerőssel kb csak az jön :|
Mar nem sokaig, lasd cikk a fooldalon.
 #86649  Szerző: LuciFerko

Kiskunmajsai ismerőst nem irigylem, kb 100 méterre lakik a mária antennájától és sima tekerőssel kb csak az jön :|
 #86648  Szerző: djlacee

Ezzel az erővel a celli és a sárvári adó majdnem feleslegessé is válhatna, (ki lehetne váltani eggyel is) de főleg a celli 92.5.
Az attól függ, hogy mennyi és mi lesz a helyi tartalom
 #86647  Szerző: FLaci81

Celldömölkön hol szól?
Én nem találtam sehol, 11 óra és 12 óra között tuti nem szólt semmi a 92.5-ön!

Ellenben a 90.8 egészen Sárvárig (Pápa-Sárvár kb. 40 km légvonalban) elszól RDS-sel full minőségben!
Tovább is lehet hallgatni, néhol még a város után jóval Szombathely felé autózva is lejön az RDS!
Nemesbőd településtől (Pápa-Nemesbőd kb 55-60km légvonalban) viszont már szinte hallgathatatlan minőség!
A szombathelyi körforgalom előtti magas hídon (Pápától kb. 65-70 km légvonalban) sisteregve, de bejön, valamint szintén bejön néhol a tesco parkolójában.

Durván tolja a 90.8 az állítólagos 40 méteres magasságból, csak halkan jegyzem meg, a zalaegerszegi 95.1 R1 adója hasonló magasságból 1kW teljesítménnyel tudja nagyjából ezt a hatótávot Pápa iránya felé........... Tudom a domborzat is nagy úr ezen a téren.

Ezzel az erővel a celli és a sárvári adó majdnem feleslegessé is válhatna, (ki lehetne váltani eggyel is) de főleg a celli 92.5.
 #86496  Szerző: markfelt

Milyen igaz. ^^
 #86495  Szerző: Csongii

admin írta:
LuciFerko írta:
admin írta:Hát, pedig a Szentatya nem adott engedélyt a hálózatba kapcsolódásra... :ayfkm:
:smoke:
Ezt a spanglit most gyónd meg gyorsan, különben pokolra jutsz! :twisted:
Azzal a névvel már így is úgy is. :lol: :lol: :lol:
 #86494  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
admin írta:Hát, pedig a Szentatya nem adott engedélyt a hálózatba kapcsolódásra... :ayfkm:
Ezt a spanglit most gyónd meg gyorsan, különben pokolra jutsz! :twisted:
 #86492  Szerző: LuciFerko

• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 61