mgabor írta:az egynyári-egylemezes-egyslágeres előadókkal inkább olyan projektesen megcsináltEz mindig is így volt. Ma sincs másképp. 20 év múlva mégis lesznek, akik azt akarják majd hallgatni, amit most a Rise ad.
mgabor írta:az egynyári-egylemezes-egyslágeres előadókkal inkább olyan projektesen megcsináltEz mindig is így volt. Ma sincs másképp. 20 év múlva mégis lesznek, akik azt akarják majd hallgatni, amit most a Rise ad.
mgabor írta:na, Scatmant ne említsük már egy napon Elvissel, Beatlesszel, Jackoval meg MadonnávalEzt a választ vártam.
Pasa írta:na, Scatmant ne említsük már egy napon Elvissel, Beatlesszel, Jackoval meg Madonnávalmgabor írta:azért 2009-ben rádióból Scatmant várni, naMiért? Akkor nem kell Elvis, Beatles, Jacko vagy Madonna sem? Csak a rágógumi? Ejnye...
mgabor írta:azért 2009-ben rádióból Scatmant várni, naMiért? Akkor nem kell Elvis, Beatles, Jacko vagy Madonna sem? Csak a rágógumi? Ejnye...
operator írta:Eddig még az volt a baj hogy volt Gold FM. Most pedig már egyre többen hiányolják? Nem értem én ezt...Talán azért mert egyre többen unják már a "mi rádiónkat" vagy a 2 óránkénti (néha lemegy 1 re is