RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#30074  Szerző: centerweb

nyikolaj írta:
Zoey írta: De a 101,6 és 106,5-ozt egyáltalán kihirdették már? Mikorra várható szerintetek új rádió oda?
Hajrá, Sztár FM!
Nyárra,már biztos 1el több rádiot fogunk hallgatni Miskolcon.(101.6)
Még szerintem senki sem tudja biztosra hogy mikor fogják megpályáztatni, de még ha jövőre megpályáznák, akkor se biztos hogy hallanánk rajta új rádiót a nyáron. Szalaiannamari ha jól emlékszem nemrég egy ortt ülésen mondta hogy nincs szükség a 101.6 pályáztatására, mert szerinte a miskolci rádiós piac nem indokolja. Vagy valam hasonló. Úgyhogy még várhatunk szerintem egy ideig.

A Sztáron a hírek után be lehente rakni / csinálni egy szignált, mert így elég fura hogy a hírek/közlekedés után rögtön jön a zene. A hangzás viszonylag jó, tűrhető. ;) Weboldal egyébként mikor lesz?
 #30070  Szerző: nyikolaj

Zoey írta: De a 101,6 és 106,5-ozt egyáltalán kihirdették már? Mikorra várható szerintetek új rádió oda?
Hajrá, Sztár FM!
Nyárra,már biztos 1el több rádiot fogunk hallgatni Miskolcon.(101.6)
 #30066  Szerző: Zoey

Én is örülök az érkezésének, hidd el! De a 101,6 és 106,5-ozt egyáltalán kihirdették már? Mikorra várható szerintetek új rádió oda?
A 103 Sztár-on milyen műsorok mennek most? Csak mert nincs még gondolom honlapja, amin fent lenne, és nem Mc.-on vagyok, hogy tudjam hallgatni. Hétfő reggel hallgattam, jó volt a műsorvezető, a megszólalásai, és a zenék is bejöttek. Na igen, ha valaki eddig mindig ezt hallgatta, és azokért a zenékért, amik eddig szóltak, igencsak meglepődhet, ha hallja az új rádiót. Viszont annak szerintem mindenki, még ők is örülnek, ha műsorvezetést hallanak egy korábbi talkfree sávban.
Jó, hogy lecserélték a szignálokat, mert vasárnap, mikor már az új zenék szóltak, idegesítő volt, hogy egy órán keresztül ugyanazt az egy szignált használták, ami ráadásul az "Ezek az igazi zenék" szövegű volt... na ezen lehetett elmosolyodni: eddig még nem ezek voltak az igazi zenék.
Remélem a név is változik hamarosan, és azért is jó, hogy most jött ide ez a hálózat, mert így legalább tuti nem ezt a frekit veszi meg a Sláger vagy Danubius, ha helyieket vásárolnak majd esetleg fel. Pesten minden maradt a régi? Megy az a kevés műsor, ami van még? Ott még nem is biztos a változás, ugye?

Hajrá, Sztár FM!
 #30065  Szerző: nyikolaj

Jaj igen!
Most meg mindenki siránkozik,hogy nem helyi a 103 mhz.
Szerintem, meg örülni kéne,hogy végre valami normális hallgatható adó indult el.Meg nem tudom mondani,hogy hány éve nem hallgattam ezt a frekit.Most végre megint hallgatom(szinte egész nap)
Azt mondom,hogy nyugi van.Ott van a 101.6,és a 106.5mhz.Hely az van bőven,hogy legyenek rádiok.Engem is ugyanúgy zavar,hogy nincs helyi rádio Miskolcon.De majd idővel lesz.Szerintem a legközelebbi freki ami befog indulni az a 101.6 lesz.Ku..a régóta lóg a levegőben.
Várjuk türelmesen,addig pedig itt van nekünk a 103 mhz!
Jó kis rádió ez!Nekem átjött! :)
 #30060  Szerző: centerweb

Egy szignál: Sztár Fm. Elhozzuk a Plusz-t amire Miskolc várt. :lol:
 #30059  Szerző: orrhang

Mostani adasvezerlokkel nem nagy gond megoldani azt, hogy egy ember tokeletesen kenyelmesen tudjon ellatni akar 4-5 radiot is egyazon idoben. nem kell hogy minden megszolalas egyforma legyen, meg az sem , hogy kulonbozo. Bar nekem is jobban tetszene mar vegre egy olyan miskolci radio, ami valoban Miskolcon van...
 #30058  Szerző: orrhang

Mostani adasvezerlokkel nem nagy gond megoldani azt, hogy egy ember tokeletesen kenyelmesen tudjon ellatni akar 4-5 radiot is egyazon idoben. nem kell hogy minden megszolalas egyforma legyen, meg az sem , hogy kulonbozo. Bar nekem is jobban tetszene mar vegre egy olyan miskolci radio, ami valoban Miskolcon van...
 #30041  Szerző: SzD

Zoey írta:A Sztár FM-re új műsorvezetők dolgoznak a Plusznál, vagy a régiek (akik a szegedi adásban is)?
A Pluszon, a K1-en és a Sztár fM-en is ugyanazok a műsorvezetők tolják. A 18:30-tól 20:30-ig tartó műsor megszólalásai azonosak mindegyik rádióban, viszont a többiek eltérnek egymástól.
 #30036  Szerző: nyikolaj

A K1 az kaposvári.
 #30021  Szerző: Zoey

SzD írta:N-Joy Rádiók vannak Kaposváron, Zalaegerszegen, Dombóváron, Marcaliban, Szigetváron és Letenyén.
A Plusz-hoz meg ajánlom ezt
PLUSZ :) ugye van még a K1 és a Sztár fM is.
Ha ezt vehetjük a honlapjának, akkor van. :)
Valamit kihagytam?
Köszönöm az infókat, SzD! :D
Szóval a Plusz akkor Csongrád megye, Dunántúlon N-Joy (Dunától keletre ezért lenne egységesebb mindenhol a Plusz név), a K1-ről nem tudtam. Az hol is van?
Az N-Joynak két különböző adása van Zala és Somogy megyében, vagy egységes? Gondolom ezekben a kisebb városokban, amiket még felsoroltál, ugyanezek mennek, csak más frekvencián.
A Sztár FM-re új műsorvezetők dolgoznak a Plusznál, vagy a régiek (akik a szegedi adásban is)? Vagy egyazon műsorvezető ugyanabban az időben vezeti mindkét város adását? Na igen, jobb lenne ilyen szinten a helyi, már csak azért is, mert a helyi műsorvezetők kapnának munkát, és mégiscsak ők élnek itt... De nekem így is tetszik.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 65