RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#83467  Szerző: markfelt

Attis írta:Múlt héten elcsíptem a Somogy TV-n a megyei önkormányzat gyűlését... Ott pont az N-Joy médiacsoportól vitáztak a felek. Sajnos, pont csak a végére sikerült odakapcsolnom. :( Pedig érdemes lett volna előbb odakapcsolni... Na, de rémhíreket nem akarok terjeszteni. Főleg nem úgy, hogy részinformációkkal gazdagodtam.
Hat igen. A 91.2-re jogosult Somogyi Media Kft. nem az N-Joy tulajdona, csak egy megallapodas kereten belul keszitik rajta a musort. A 102.6 viszont az ovek.
 #83466  Szerző: Attis

Múlt héten elcsíptem a Somogy TV-n a megyei önkormányzat gyűlését... Ott pont az N-Joy médiacsoportól vitáztak a felek. Sajnos, pont csak a végére sikerült odakapcsolnom. :( Pedig érdemes lett volna előbb odakapcsolni... Na, de rémhíreket nem akarok terjeszteni. Főleg nem úgy, hogy részinformációkkal gazdagodtam.
 #83447  Szerző: asimov

Kiesett a marcali ado (88.0)
"Csend" -ben egy "vekony" halk sipolas jon.
 #83308  Szerző: asimov

Igy kezdodik a hanyatlas... :S
 #83305  Szerző: Szd96

És lassan a Sztár FM-et is
Október 30-án antenna csere lesz az avason (fm, dvb-t), akkor szerintem már nem fogják visszakapcsolni.
Nmhh honlapján már nem is említik az ideiglenes sugárzást.

"Tervezett üzemszünet munkálatokhoz - 100MHz-es FM antennarendszer cseréje, jelenlegi antennarendszer bontása, új antennarendszer kiépítése.
A munkálatok ideje alatt ideiglenes antennával sugározzuk a szolgáltatást.

Az ideiglenes antennával elérhető ERPmax értékek, változatlan adóteljesítmény mellett az érintett programoknál (100 MHz):
NeoFM - 1,19 kW
Class FM - 1,26 kW
MR1-Kossuth - 3,31 kW
MR2-Petőfi - 0,263 kW
MR3-Bartók - 0,289 kW"
(Forrás: http://www.ahrt.hu/Szolgaltatasok/Musor ... aciok.aspx)

Egyébként kb. egy hete mono stream-et tesznek ki fm-re, ugyanis sztereó jel van, de az adás mono.
Illetve idióta dinamikus PS-re váltottak, SZTAR FM MISKOLC zenecím *SMS: 06/30-30-30-035* 3 km-re az adótól telón már olvashatatlan...
 #83294  Szerző: molnarb

Ejj ejj :( Mai NMHH napirendi pont:

897/2011. A Vertum Média Kft. (Gold FM Tatabánya) Tatabánya 102,5 MHz helyi rádiós jogosultság
tekintetében fennálló műsorszolgáltatási szerződésének felmondása.

898/2011. A Vertum Média Kft. (Diórádió FM 106,9) Eger 106,9 MHz tekintetében fennálló helyi rádiós
műsorszolgáltatási szerződésének felmondása.

Így lassan a Gold FM és a Plusz törölhető a topic címéből....
 #83253  Szerző: Nickman

Újra megy az N-Joy Marcali a 88.0-n.
 #83181  Szerző: asimov

Huuuuu... az N-joy Classic-on most szolt: Pharao - There Is a Star
Ezek az en zeneim, ezert kar, hogy csak szakadozo stream-en jon... Hiaba, kell egy sokelemes yagi! :D
 #83163  Szerző: molnarb

Nincsenek... Szeged és Szentes lejárt.... Derecskét és Berettyóújfalut pedig visszaadták, befejezték.
 #83156  Szerző: Zoey

admin írta:Meg persze az, hogy az osszes N-Joy ado vetelkorzet-boviteskent, vagy mondjuk halozatosan uzemeljen. Feleslegesnek tartom, hogy mindegyiken mas szol.
Ezzel abszolút egyetértek, ugyanazona néven, ugyanazzal a tartalommal szóljanak, persze a megszólalások legyenek különbözőek. És ebbe Egert, Tatabányát és Miskolcot is beleértem, meg a kelet-magyarországi Plusz frekvenciákat, ha meg vannak még egyáltalán...
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 62