RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#111247  Szerző: djlacee

mihalylovics írta:Na jó, ebből 2 még az előző érából maradt meg", a harmadik is Európa lett volna, csak megvették.
És ? Ezt nem értem, most már nem lehet normális, hallgatható, informatív közösségi rádiót csinálni?
 #111246  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:
Ivoa írta:
djlacee írta:Hallod, most már azért tényleg nem kellene elvenni mindenkitől a reményt
Ne nekem mondd, hanem annak, aki ezt a rengeteg "közösségi" frekvenciát kitalálta. :D Kiváló vb-k lennének ezek annyi kereskedelmi adónak...
Léteznek ezeken kívül még értékelhető közösségi rádiók, Corvinus, Nyugat, Győr+
Na jó, ebből 2 még az előző érából maradt meg", a harmadik is Európa lett volna, csak megvették.
 #111245  Szerző: djlacee

Ivoa írta:
djlacee írta:Hallod, most már azért tényleg nem kellene elvenni mindenkitől a reményt
Ne nekem mondd, hanem annak, aki ezt a rengeteg "közösségi" frekvenciát kitalálta. :D Kiváló vb-k lennének ezek annyi kereskedelmi adónak...
Léteznek ezeken kívül még értékelhető közösségi rádiók, Corvinus, Nyugat, Győr+
 #111240  Szerző: Ivoa

#111239  Szerző: asr27

közösségi, közösségi, közösségi, közösségi, közösségi, közösségi, közösségi, közösségi........ De minek??? :vomit:
 #111238  Szerző: djlacee

Hallod, most már azért tényleg nem kellene elvenni mindenkitől a reményt
 #111236  Szerző: Ivoa

Dunaföldvár, 104,1, közösségi - vb Lánchídnak vagy Katrádiónak; Mezőkövesd 102,1, közösségi - Európának; Mór 89,0, közösségi - vb Lánchídnak vagy Katrádiónak; Sárbogárd 96,6, közösségi - vb Lánchídnak vagy Katrádiónak; Záhony 90,4, közösségi - Európának.
Debrecen 106,0, kereskedelmi - valószínűleg a két esélyes, 95-re pályázó tűzközeli pályázó közül a másiknak.
 #111108  Szerző: Ivoa

- Kalocsa 94,5 - közösségi; Kaposvár 102,6 - közösségi; Kistelek 107,0 - kereskedelmi.
Kalocsa 94,5 - Katrádiónak, Kaposvár 102,6 - Lánchídnak vagy Katrádiónak, Kistelek 107,0 - Rádió 7-nek.
 #110879  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:
Csongii írta:
1. 152/2013. A Kalocsa 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség pályázati felhívás tervezete
Kalocsán lesz még egy freki?? Mert ilyet nem találtam a frekvencia listában ami itt van a radiosite.hu-n. :o
közösségi lesz vajon?
Gyanús...
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 107