Elég komoly adáscsend volt két alkalommal is 11 és dél között.
tomee írta: ↑2019.02.05. 08:44De egy normális, demokratikus köztársaságban ilyen még véletlenül sincs! Mi az, hogy aki nem ért egyet az ország (sajnos) első emberével, vagy bármi rosszat mond rá, azt tönkre tesszük, bármi áron... nem számít hány tízezer, százezer embernek okozunk ezzel rosszat, akkor is tönkre tesszük! Ezzel megint a fiatalok ellen cselekedtek! Nincs egyetlen egy fiatalos rádió a fővárosban, mert a R1, az minden, de nem az. Hol élünk, basszus, hol élünk?mlaszlo írta: ↑2019.02.04. 18:26Másik dolog, hogy ha nem lett volna 2015-ben az a bizonyos nap, aminek épp a napokban lesz az évfordulója, akkor ez a rádió épp a további hosszabbítását ünnepelné. Kb. tényleg csak ennyin múlott a létezése.asr27 írta: ↑2019.02.04. 17:11 Érdemes megnézni a poszt alatt, hogy már most mennyien dühösek, mennyien sajnálják....A stábot nagyon sajnálom, az Önindítót is, de ha visszanézünk 2012-re, akkor a Music FM révén ugyanígy lett kivégezve az akkori Rádió 1 és senkit nem érdekelt, hogy mennyien hallgatták.
Szomorú, hogy ebben az országban soha nem azt nézik, hogy az emberek mit szeretnének!
Adná át a frekit a Manna, legalább egy ideig ott szólhatna! A médiatanács meg bassza meg!
A mannának soha, de soha életben nem lesz ekkora hallgatottsága, ekkora rajongói tábora!
Ha ez a magyarság, akkor én szégyenlem, hogy magyar vagyok. Ha tehetném már biztosan leléptem volna ebből a szerencsétlen országból.