Snake írta:Ki tud meghakkolni 1 sony tunert nekem, hogy ne 300KHz-et fogjon egyszerre?Melyik Sonyt kell "hazavágni"??? Joe
colter írta:Például Graz - SchöcklAti7 írta:A kékesi adó ide az alföldre is lazán eljön.Ez jó hír, tényleg hihetetlen hogy ilyen sok helyre eljut a sugárzás.![]()
Nagyon jók az adottságai a toronynak pl: Heff:909, tfm.:1012m, a.m.:186m.
A 104.7 26.9 Kw, most mióta megvolt az utolsó adókarbantartás, sokkal jobban jön errefelé, így idáig még sosem fogtam házimozin, jobb mint a 103.3 , azóta azon hallgatom, ha kedvem támad.
Múltkor olyan jól sikerült ráállnom a 90.7-re,(sztereóban) hogy mikor szól olyan mintha egy koncert teremben lennék, nagyon jó.
Komádi adó adatai: tfm.:90 m, am.:180m, Heff.:138
Azért nem olyan rossz itt a vételkörzet, még ellehet csípni Tiszaalpáron is, meg Szolnoknál!
Pl. Ausztriában, meg Svájcban az Alpoknál biztos hogy jó lehet, ha ott van elhelyezve egy rádió torony.
Ati7 írta:A kékesi adó ide az alföldre is lazán eljön.Ez jó hír, tényleg hihetetlen hogy ilyen sok helyre eljut a sugárzás.![]()
Nagyon jók az adottságai a toronynak pl: Heff:909, tfm.:1012m, a.m.:186m.
A 104.7 26.9 Kw, most mióta megvolt az utolsó adókarbantartás, sokkal jobban jön errefelé, így idáig még sosem fogtam házimozin, jobb mint a 103.3 , azóta azon hallgatom, ha kedvem támad.
Múltkor olyan jól sikerült ráállnom a 90.7-re,(sztereóban) hogy mikor szól olyan mintha egy koncert teremben lennék, nagyon jó.
Komádi adó adatai: tfm.:90 m, am.:180m, Heff.:138
Azért nem olyan rossz itt a vételkörzet, még ellehet csípni Tiszaalpáron is, meg Szolnoknál!