RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#51968  Szerző: Cicoo

Rádiós írta:Nálam már ilyen stáb nem dolgozna.
Valószínűleg senki másnál sem, aki legalább annyira szeret rádiózni, mint pénzt keresni. Egyébként igazad van, mint ahogy a többieknek is, akik azt vallják, hogy ez így nem jó. De szerintem téphetjük a szánkat, kezünket, meg a billentyűzetet, nem lesz itt semmi változás. Amúgy meg mi más alapján bírálták volna el a pályázatot, politikai szimpátián vagy anyagi szempontokon kívül? :sealed:
drkotasz írta:Olyan már kb. ez az egész rádiózás, mint amikor veszel egy lakást, igazából nem is költözöl bele, nem csinálod meg faszán hosszú távra, hogy benne lakj, legfeljebb albérleteztetsz benne, hogy addig is hozzon valamit, aztán amikor tudod, jó pénzért eladod a következőnek, aki ugyanezt csinálja vele.
Jó hasonlat. Sajnos. :wailing:
 #51964  Szerző: drkotasz

Olyan már kb. ez az egész rádiózás, mint amikor veszel egy lakást, igazából nem is költözöl bele, nem csinálod meg faszán hosszú távra, hogy benne lakj, legfeljebb albérleteztetsz benne, hogy addig is hozzon valamit, aztán amikor tudod, jó pénzért eladod a következőnek, aki ugyanezt csinálja vele.
 #51960  Szerző: Rádiós

Abban mindenképpen igazat adok, hogy a Sláger és Danubius is a politkiához közel állt. Inkább csak nyaltak ezek a cégek. Mindegy, hogy Neo, Geo, Juventus, Uránusz, vagy Sláger! A műsor számít! Már ha a hallgató fontos. Ha nem az sem baj, csak akkor arra valami kevésbé értékeset kéne szétverni.

Hogy milyen az arculat. Olyan sosem lesz, hogy mindenki elégedett legyen. Ez az egyveleg egy gyenge "vidéki" rádió szintje. Bár nem Budapesten, tehát vidéken, vannak jobb és erősebb arculatú rádiók. Az sem lenne baj, ha tényleg Sláger klón lenne, némi frissítéssel, de még csak nem is Sláger klón. Lehetne más irányba is indulni. Nekem a bajom, hogy nagy az átfedés a két országos között és mindegy, hogy egy idősebb ember szarozik reggel, vagy egy vihogó nyikhaj! Mindkét rádió kívánságműsor lázban van. Mintha visszamentünk volna a '90-es években. Vannak emberek, akik jó tévések, de nem rádiósok. Az országos rádiókban tévések és ismert nevek ülnek, nem pedig rádiósok. Pedig ezek állítólag rádiók. Vannak ismerőseim is az országos rádiókban, de egyikük-másikuk már nem való oda. Amint azt írtam korábban, tavaly november 19 óta erről beszélünk, ám semmi sem történik, csak adják veszik egymás közt a cégeket. Lényeg, hogy megy a biznic!

Ha nem is fontos, bár alap, hogy egy rádiónak 2010-ben legyen valami weboldala, ma már megy az oldalon a felső menü. Kissé sokáig tartott a javítás. Biztos nem volt rá keret!

UI: Most látom csak Valkó Eszter neve alatt, Dús Polett pózol. És nincs online hallgatás. Ez tényleg ilyen nehéz feladat? Nálam már ilyen stáb nem dolgozna.
 #51955  Szerző: LuciFerko

Így van! Egyetértek veled :)
 #51953  Szerző: Gabeedj

Jó sokat írtatok.:)Mutyizásról annyit,hogy ez így megy a rádiózásban,hogy ki ígér többet és kinek nagyobb a politikai háttere (országos freikinél).Most nekem nincs bajom,hogy nyert a Neo vagy a Class,de elődjeik is közel álltak a politikai színpadhoz és a mostaniak meg pláne.Ez már egy rossz pont.Agymosás és nyerészkedés,a hallgató nem igen számít,csak pár megkérdezett ember véleménye.
A másik a Neos Slágerklónt nem értem.Arculatból 000la :vomit: szó szerint ,azokon a vizeken evezünk ahol eddig is,sőt itt még sokszor azt is erőltetik amit a Slágeron sem szoktak.Ki kellene lépni ebből a burokból kedves Neo és olyan bevállalósnak lenni mint anno Januárban és Februárban még nem jöttek a Bocsiék.Arculatot kellene váltani és ezt a tömeg maraton kívánságműsort és egyre színtelenebb műsorokat és vezetőiket meg kellene reformálni!!!Adjuk mást mint a Sláger adott de mégis legyünk szerethető adó.Egy régi Juventusos stílussal (94-2003) simán hallgatottabb lenne mint a class,de ahhoz elszántság kell és végre kikerülni az agymosásból és a sok sok misiért ott dolgozó vezetőknek tökösebbnek kellene lenni.Elég az unalmas "csak 80 ast játszunk és az újjak közül is csak ratyit "stílusból!!!!!!
 #51929  Szerző: roberto

Igen :d neki valóban lehetne írni, hogy szevasz Isten(es) :D
 #51927  Szerző: nyikolaj

Még ha Istenes László mondaná :lol:
 #51926  Szerző: roberto

Ez jó :D
 #51925  Szerző: nyikolaj

Vagy tisztelt műsorvezető isten. :lol:
 #51923  Szerző: roberto

De...tudtam...de akkor is miért? :d nem kezdődhet úgy az sms vagy mail, hogy tisztelt műsorvezető úr? :D
  • 1
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 584