RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#12797  Szerző: djlacee

Sztár FM nem játszik rockot? Meg hát azért reggelente Slágeren is hallok AC/DC -t, stb...
 #12796  Szerző: Sakál

Na álljon meg a gyászmenet! Ezek közül egyik se játszik ugyanolyan zenét, max van több-kevesebb átfedés közöttük. De nehogy már a Roxyt meg a Juventust egy kategóriába soroljuk, mert egész 7végén ezen fogok röhögni. Na pontosan ez az, ha kommersz(ebb) vagy elektronikus akkor már mindjárt egy kategóriába sorolunk mindent, és akkor persze h összejön a 12. Nem arról volt szó, hogy 12 rádió van, ami nem játszik rockot, de még így sem igaz, mert mindenki tudja, hogy pl. a Juventus egészen biztosan játszik rockot is. Na mind1, úgy látszik, ezt tényleg nem akarja érteni olyan, aki nem szereti a "tuci-tuci"-t. :S
 #12791  Szerző: Pasa

Sakál írta:Nem tudom honnan veszi a sok gyökér egyrészt h Budapesten 15 rádió van (nyilván több), másrészt pedig h ebből 12 - ahogy ők fogalmaznak - tuc-tuc zenét játszik. Ez a tuc-tuc kifejezés is olyan nekem mint bikánaka vörös posztó. Na de mielőtt vmi csökött agyú barom elkezd okoskodni és számokkal jön, előtte már igazán megtehetné h végigkapcsol a rádióján, és akkor meghallaná h hány helyen megy "hulladék elektronikus fos". :shoot:
Budapesten 31 különböző műsor fogható. Ebből rágógumi zenét (techno, house, dance, r'n'b, stb., azaz "tuctuc") nagyobb részben 12 sugároz (88,1-89,5-90,3-91,1-94,8-96,4-97,3-98,6-99,5-103,3-103,9-107,3), rockzene pedig csak néha szól a 98,0-án és a 87,6-on. Végigkapcsoltam, meghallgattam.

"egy csökött agyú barom"
(aki azért nem hulladékfosozza az elektronikus zenét sem) :hit:
 #12779  Szerző: Mauro

88.1en ugyan az megy mint 98.9en?
 #12769  Szerző: Flash

Szegény Timo sokszor még az előadókat és dalcímeket sem tudja helyesen kiejteni...

A "tucc tucc rádió" kifejezést én is utálom, és én is ezt tapasztaltam rengeteg fórumon, hogy a sok gyökér folyamatosan azt írja a Rise FM-mel kapcsolatosan, hogy "na, itt egy újabb tucc tucc rádió a 12-ből". Miközben valójában csak 2 van.
 #12763  Szerző: Sakál

Timo pörgősnek pörgős, azzal nincs baj, csak amúgy meg viszonylag béna.

Aranyosak amúgy a fiai, meg eléggé hasonlítanak is rá. :)
 #12762  Szerző: Sakál

MikySoft írta:http://comment.blog.hu/2009/02/12/ment_ ... hnos_radio

Nemtom volt-e már.
Nem tudom honnan veszi a sok gyökér egyrészt h Budapesten 15 rádió van (nyilván több), másrészt pedig h ebből 12 - ahogy ők fogalmaznak - tuc-tuc zenét játszik. Ez a tuc-tuc kifejezés is olyan nekem mint bikánaka vörös posztó. Na de mielőtt vmi csökött agyú barom elkezd okoskodni és számokkal jön, előtte már igazán megtehetné h végigkapcsol a rádióján, és akkor meghallaná h hány helyen megy "hulladék elektronikus fos". :shoot:
 #12727  Szerző: RXon

A Timo gyerek müsora meg majd akkor lesz pörgös,ha egy körhintarol közvetiti.Wehehe.
 #12726  Szerző: RXon

Akkor bizti szégyenlik a befektetök a Ràjszolàst.:D
 #12725  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:http://comment.blog.hu/2009/02/12/ment_ ... hnos_radio

Nemtom volt-e már.
A 98,9-en is már a Budapesti műsor megy, csak eltolással vagy ez csak elírás? Mert amikor én a hét elején az interneten belehallgattam, akkor a 98,9-en más műsor volt.
Mondjuk a cikk szerzője szerintem túlzott, mert Timó műsorát mindennek nevezném, csak pörgősnek nem :mrgreen:
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 470