RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#43128  Szerző: LuciFerko

Kép
 #43127  Szerző: djlacee

nokiás dobozt :hehe:
 #43119  Szerző: Snake

Nokiát kell venni :D

ez itt a reklám helye volt :P
 #43114  Szerző: mlaszlo

donder írta: Nekem pont ilyen volt fél éve, és ugyanez a bajom volt vele... :(
Ez még annyira nem zavarna, nekem az hiányzik belőle, amit a nokiák tudnak, hogy a füllhallgatón lévő gombbal nem lehet váltogatni a rádióállomásokat, illetve előre lépni az mp3-aknál. Így mindig elő kell venni, belépni a rádiókhoz vagy a zenelejátszóba és ott lépkedni :(
 #43110  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: Ez az igazi: Sony Ericsson W905 vagy Satio (Ezekben a legjobb a rádióvevő, sőt fel vannak vértezve az RDS összes mellékszereplőjével, és nem tudom, lehet hogy zavarni fog de AFC (automatikus frekvencia beállítás(annyit tesz hogy ráviszi az erősebb jelű frekire az vevőt(tulajdképpen egyenlő az AF-el))) van benne, de ki lehet kapcsolni...
A helyedben Sony-t vennék! Én még eddig nem cs
Nekem egy sonyericsson w302-es telefonom van, az RDS-nél viszont nem váltogatja a kiírást, pl. az MR2-nél csak MR2 ír folyamatosan vagy Petőfit, nem váltogatja. Ez normális vajon ennél a készüléknél?
Nekem pont ilyen volt fél éve, és ugyanez a bajom volt vele... :(
 #43108  Szerző: Attis

Donder! AF már kis millió éve van a SE-telefonokban. Igazából a baj az, hogy gyenge az antenna (füles), ezért egy Kab-hegy-Pécs váltás alatt akksi megadja magát.
 #43107  Szerző: mlaszlo

donder írta: Ez az igazi: Sony Ericsson W905 vagy Satio (Ezekben a legjobb a rádióvevő, sőt fel vannak vértezve az RDS összes mellékszereplőjével, és nem tudom, lehet hogy zavarni fog de AFC (automatikus frekvencia beállítás(annyit tesz hogy ráviszi az erősebb jelű frekire az vevőt(tulajdképpen egyenlő az AF-el))) van benne, de ki lehet kapcsolni...
A helyedben Sony-t vennék! Én még eddig nem cs
Nekem egy sonyericsson w302-es telefonom van, az RDS-nél viszont nem váltogatja a kiírást, pl. az MR2-nél csak MR2 ír folyamatosan vagy Petőfit, nem váltogatja. Ez normális vajon ennél a készüléknél?
 #43105  Szerző: donder

Csokie írta:Nem találtam pontos topikot neki, de kérdésem a következő lenne hozzátok:
melyik Nokia telefonnak a legjobb a vételi készsége? (mostanában szeretnék venni új telót, de csakis Nokiát). Akinek bármi tapasztalata van, legyen szíves és ossza meg. Nem szeretnék mellényúlni a vásárlásban.
Köszi mindenkitől előre is.
Ez az igazi: Sony Ericsson W905 vagy Satio (Ezekben a legjobb a rádióvevő, sőt fel vannak vértezve az RDS összes mellékszereplőjével, és nem tudom, lehet hogy zavarni fog de AFC (automatikus frekvencia beállítás(annyit tesz hogy ráviszi az erősebb jelű frekire az vevőt(tulajdképpen egyenlő az AF-el))) van benne, de ki lehet kapcsolni...
A helyedben Sony-t vennék! Én még eddig nem csalódtam bennük!
Pasa írta:Alapvetően gyenge minden Nokiában a rádió sajnos. Nekem már a negyedik rádiós Nokiám van, és nem jók a tapasztalataim.
Valóban gyengébbek, de nem elhanyagolható tény, hogy stabilabbak... (ezen csak annyit értek hogy míg a sony csak 2 mp.-ként frissít RDS ID-t, addig a NOKIA meg 0.25 mp.-ként) Mellesleg a Nokia is kiváló eszköz, mondjuk kezdőknek! :)
Szerk:
A Sony E. a 92.3 -as R1 1 mp-ként frissülő RDS ID-jét nem volt képes megjeleníteni, míg a NOKIA simán...
 #43104  Szerző: Pasa

Alapvetően gyenge minden Nokiában a rádió sajnos. Nekem már a negyedik rádiós Nokiám van, és nem jók a tapasztalataim.
 #43099  Szerző: csokie

Köszi a válaszokat.

És a Nokia 5800-ról van valakinek tapasztalata? Nagyon az felé húz a szívem, vagy ugyanaz csak gyengébb/olcsóbb 5230-ról valakinek tapasztalat?

Nem zavar, hogyha nem megy mindig az RDS meg hogy __ROXY__ kiírás csak szépen szóljon.
  • 1
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 541