RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#12700  Szerző: RXon

És,ha még nem tudnatok:Fiuk és lanyok,ez itt a Rise fm!:D
 #12698  Szerző: rsite1

Nekem a változatos szóhasználatok tetszenek: "Fiúk és lányok, ez itt a Rise EF EM" na meg a "Fiúk és lányok, ez itt a Rise EF EM", és természetesen a "Fiúk és lányok, ez itt a Rise EF EM".

Jól tolja! Le a kalappal.
 #12697  Szerző: mlaszlo

Flash írta:Most olvasom, ez a Timo sem egy jófiú. Drogok? Meg ököllel rendezte le a vitáit? Huhh.
Ráadásul válik is.
Legalább lesz a Rise FM-nek is egy celebje. :lol:

http://www.blikk.hu/sztarblikk/vege-val ... 35034.html
Bár nem hallgattam még valami sokat, de szerintem ez a műsor nem valami nagy szám, amit a Rise FM-en csinál, semmi értelmét nem látom, hogy állandóan csak az internetről összeszedett cikkeket olvassa be és fűzi hozzá a véleményét. Lehet, hogy meg van kötve a keze, de ez így eléggé unalmas műsor a jelenlegi formájában, ráadásul 5 órán át :?
 #12572  Szerző: Galaxy

zenefalo írta:Ingadozhat a streamjük,amiről a 88.1 kapja a jelet,mert amikor monóra vált,ugrik a zene.Cserélni kéne modemet,vagy szélesebb sávot kéne alkalmazni forrásként ;)
szerintem nem a linkkel lesz a hiba
 #12571  Szerző: zenefalo

Ingadozhat a streamjük,amiről a 88.1 kapja a jelet,mert amikor monóra vált,ugrik a zene.Cserélni kéne modemet,vagy szélesebb sávot kéne alkalmazni forrásként ;)
 #12570  Szerző: Galaxy

RXon írta:Lehet,kazirol nyomjak.:D
Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #12568  Szerző: RXon

Lehet,kazirol nyomjak.:D
 #12562  Szerző: mlaszlo

10 óra előtt nem sokkal helyreállt a 88,1, de a reggeli műsor vége így megint lemaradt.
A minőségi probléma (időnként egy rossz minőségű mono mp3 szintjén van) továbbra is fennáll.
 #12561  Szerző: mlaszlo

Pont ugyanúgy mint tegnap, megint más megy a stream-en, mint a 88,1-en :lol:
  • 1
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 470