Nekem Nokia 6303 classic-om van, azon viszonylag jó a rádió, de csak nagyon jó térerőnél jön szereó meg RDS jel.Én csak ezért útálom egy kicsit.(Pl Dunaharasztiban esélyem sincs roxy-t vagy Rise-ot sztereóban RDS-sel fognom).Régebben volt egy Sony Ericsson W300i-m azzal nem volt ilyen gond, de szerintem egy Nokia jobban megéri.

csokie írta:Nem találtam pontos topikot neki, de kérdésem a következő lenne hozzátok:A mostani nokiák rádiója nem tudom milyen, nekem eddig két nokiám volt amiben volt rádió. Az egyik a 6220-as volt, a másik a 6131-es. Most egy SonyEricsson-om van és a rádiója ennek sokkal erősebb. Itt Érden az R1-et, Rise FM-et és a Roxy-t is sztereóban RDS-el fogja, míg a nokiákon monoban jöttek csak. Összességében a nokia sokkal szimpatikusabb volt (szeretnék is majd újra nokiát a SonyEricsson helyett), de a rádiója a Sony-nak erősebbnek bizonyult.
melyik Nokia telefonnak a legjobb a vételi készsége? (mostanában szeretnék venni új telót, de csakis Nokiát). Akinek bármi tapasztalata van, legyen szíves és ossza meg. Nem szeretnék mellényúlni a vásárlásban.
Köszi mindenkitől előre is.