RADIOSITE Fórum

• Politika

#131915  Szerző: kukac

@Pasa: "Pasa
Re: Politika
Ma, 17:57
kukac írta:
kevés az ész, kevés az érv, marad a
személyeskedés...
Úgy, úgy, végre magadra ismertél." - kimaradt egy mondatresz: "ez vagy te Pasa", csunya manipulacios probalkozas, de hat ez vagy te Pasa! :)
"adminisztrator írta:
a buzi-zsidó haverom cigányozott egy
nagyot. ahhoz képest Pasa meg asr27 itt
a toleráns libsik gyöngye.
Na de én nem vagyok sem buzi-zsidó, sem a
haverod, főleg pedig nem vagyok libsi... És
pláne nem cigányozok." Akkor csak az ujfasiszta maradt, de ezt eddig is tudtuk "...vadasz vadasz..." :troll:
 #131895  Szerző: markfelt

de azért néha remélem van humorérzéked!
 #131892  Szerző: Glenn

kukac írta:kevés az ész, kevés az érv, marad a személyeskedés...
Úgy, úgy, végre magadra ismertél. :smoke:
adminisztrator írta:a buzi-zsidó haverom cigányozott egy nagyot. ahhoz képest Pasa meg asr27 itt a toleráns libsik gyöngye.
Na de én nem vagyok sem buzi-zsidó, sem a haverod, főleg pedig nem vagyok libsi... És pláne nem cigányozok.
:ayfkm:
 #131879  Szerző: markfelt

kukac írta:Es akkor ezt most szerinted helyes vagy sem? Ezt kell? Igy kell ezt csinalni? Ez igy jol van? Vagy ezzel mit akartal mondani?
fun fact volt. nyilván nem helyes.
 #131877  Szerző: kukac

Es akkor ezt most szerinted helyes vagy sem? Ezt kell? Igy kell ezt csinalni? Ez igy jol van? Vagy ezzel mit akartal mondani?
 #131872  Szerző: markfelt

én már nem szólok semmit. délután a buzi-zsidó haverom cigányozott egy nagyot. ahhoz képest Pasa meg asr27 itt a toleráns libsik gyöngye. :))
 #131859  Szerző: kukac

Pasa írta:Cigóbátyó, épp most oltalak ismét. :lol:
Te szerencsétlen sötét troll. Összevissza motyogsz, amit leírsz, rögtön meg is cáfolod. Te IQ-negatív. :hehe:
Ütődött stüszivadász...
:troll:
kevés az ész, kevés az érv, marad a személyeskedés... ez vagy te Pasa :troll:
 #131858  Szerző: Glenn

Cigóbátyó, épp most oltalak ismét. :lol:
Te szerencsétlen sötét troll. Összevissza motyogsz, amit leírsz, rögtön meg is cáfolod. Te IQ-negatív. :hehe:
Ütődött stüszivadász...
:troll:
 #131838  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:troll az aki trollnak mondja magát (én) és aki úgy viselkedik (te, te rövidagyú :D), én nem sértegettem senkit (most is te sértegetsz), nem személyeskedtem, csak azt kapja vissza minden sértegető és olyan szinten, ahogy azt ő mások felé adja - úgyhogy ezen nincs is mit megsértődni! te is csak azt kapod amit megérdemelsz! :troll:
pont a cigányozásod miatt lettél leoltva, csak már elfelejtetted te rövidagyú! :D
Látom, megtaláltad a kulcsot, hazaértél, ovisagyú. :hehe:
- ovisagyú :hehe:, neked aztán igen választékos a szókincsed :D

Amit idehánytál, pont rádillik, akkor most másoljam neked ide?
- hányni te szoktál, meg a hozzád hasonlók amikor bekocsmáznak :D
Mindenkibe belekötsz, mindenkit sértegetsz. Személyeskedsz folyamatosan, játszod a fajvédőt, önérzetes kisebbségiként... :shock:
- most is te próbálsz sértegetni, a fajvédő pedig pont az ellenkezőjét jelenti annak amire te használod, te kis buta :D

Persze ezen sem én, sem más nem csodálkozik, hiszen troll vagy, és emiatt regisztráltál ide egy éve. Mindegy, le lettél, és le is leszel oltva, amíg itt rontod a színvonalat (vagy amíg egy modi közbe nem lép). :vomit:
- a színvonalat te rontod itt nácibácsi, és pont ezért itt te vagy leoltva állandóan... vadász! :troll:
 #131837  Szerző: Glenn

kukac írta:troll az aki trollnak mondja magát (én) és aki úgy viselkedik (te, te rövidagyú :D), én nem sértegettem senkit (most is te sértegetsz), nem személyeskedtem, csak azt kapja vissza minden sértegető és olyan szinten, ahogy azt ő mások felé adja - úgyhogy ezen nincs is mit megsértődni! te is csak azt kapod amit megérdemelsz! :troll:
pont a cigányozásod miatt lettél leoltva, csak már elfelejtetted te rövidagyú! :D
Látom, megtaláltad a kulcsot, hazaértél, ovisagyú. :hehe:
Amit idehánytál, pont rádillik, akkor most másoljam neked ide?
Mindenkibe belekötsz, mindenkit sértegetsz. Személyeskedsz folyamatosan, játszod a fajvédőt, önérzetes kisebbségiként... :shock:
Persze ezen sem én, sem más nem csodálkozik, hiszen troll vagy, és emiatt regisztráltál ide egy éve. Mindegy, le lettél, és le is leszel oltva, amíg itt rontod a színvonalat (vagy amíg egy modi közbe nem lép). :vomit:
  • 1
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 517