RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#169181  Szerző: dkemeny77

Jelenleg is országos 8.
Elég szép.
 #169169  Szerző: RadioFan

Csongii írta:
noartist írta:
djlacee írta:Momentán 1615-en hallgatják
Ha ez valós, akkor igencsak szép eredmény.
Szerintem valós adat, annak idején a radiostat-on, vagy mi volt a neve... voltak grafikonok is, hogy mikor mennyi és látszott, hogy főleg munkaidőben hallgatták sokan, reggel 6-kor indult meg és délután 3-4 felé kezdett csökkenni. Hétvégén meg kevés volt.
Ha munkaidőben ennyi hallgatója van, szerintem egy kis újdonságot ki lehetne találni a rádiónak, esetleg valami egyedit, és lenne abból az 1600-ból 3-4000 hallgató is.
 #169105  Szerző: Csongii

noartist írta:
Szerintem valós adat, annak idején a radiostat-on, vagy mi volt a neve... voltak grafikonok is, hogy mikor mennyi és látszott, hogy főleg munkaidőben hallgatták sokan, reggel 6-kor indult meg és délután 3-4 felé kezdett csökkenni. Hétvégén meg kevés volt.
 #169090  Szerző: noartist

djlacee írta:
noartist írta:
Onlinestream-en eddig is mindig benne volt a TOP10-ben, akik eddig neten hallgatták, azok szerintem továbbra is maradnak. Azokat meg nem értem, akik szerint "nem éri meg" egy netrádiót fenntartani: hiába nincs túlzottan bevétel, egy FM sugárzó rádióhoz képest túl sok kiadás sincs...
Ha már rendelkezésre áll egy infrastruktúra, akkor megéri- lásd Kék Duna, Class FM, esetleg (talán) a RiseFM anno.

Számolgattam már, mennyibe kerülne egy online rádiót (normális minőségben, nem csak MP3-lejátszóként) nulláról felhúzni, de támogatók, esetleg egy-két kvázi állandó hirdető nélkül csak egy mocsok drága hobbi lenne.
De tényleg, ebben a helyzetben a Kék Duna még hosszútávon életképes lehet. Nem lenne rossz, ha egyszer végre a Class FM hallgatottságát is láthatnánk.
 #169087  Szerző: djlacee

noartist írta:
Onlinestream-en eddig is mindig benne volt a TOP10-ben, akik eddig neten hallgatták, azok szerintem továbbra is maradnak. Azokat meg nem értem, akik szerint "nem éri meg" egy netrádiót fenntartani: hiába nincs túlzottan bevétel, egy FM sugárzó rádióhoz képest túl sok kiadás sincs...
 #169086  Szerző: noartist

#169084  Szerző: djlacee

Momentán 1615-en hallgatják
 #169081  Szerző: RadioFan

Csongii írta:
kukac írta:
djlacee írta:De Nautilus Radio Automation demó rádiónak jó
vajon hány rádióban használják még?..
Itthon nem tudom, de külföldön pár helyen használták, nem hiszem, hogy csak úgy váltottak volna, hiszem szépen fejlesztik. Én is szerettem nagyon használni, mindent tudott, ami kellett.

Amúgy netrádióként nem tudom mennyire megy, de a győriek és tatabányaiak körében népszerű volt a rádió régebben igencsak.
Fehérváron is népszerű volt (mondjuk én mindig is utáltam), de nem hiszem, hogy lesz egy tucatnál több online hallgatójuk. Szerintem eddig is 100 emberből max. 2-3 hallgatta online.
 #169051  Szerző: Csongii

kukac írta:
djlacee írta:De Nautilus Radio Automation demó rádiónak jó
vajon hány rádióban használják még?..
Itthon nem tudom, de külföldön pár helyen használták, nem hiszem, hogy csak úgy váltottak volna, hiszem szépen fejlesztik. Én is szerettem nagyon használni, mindent tudott, ami kellett.

Amúgy netrádióként nem tudom mennyire megy, de a győriek és tatabányaiak körében népszerű volt a rádió régebben igencsak.
 #169046  Szerző: Sakál

RadioFan írta:Ugye 10-14 óra között helyi műsor van, Kovács Ákossal. Abszolút jó zenék vannak, magyarok is, jó hallgatni. Bár gyanítom, ezek előre felvett szövegek, de nem ront az összképen.
Értsétek már meg, hogy 5-6ig és 10-12ig van helyi műsor. 10-14ig régen volt.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 47