Jelenleg is országos 8.
Elég szép.
Elég szép.
Szerintem.
Klubrádió 92.9 - Civil Rádió 98.0
Klubrádió 92.9 - Civil Rádió 98.0
Csongii írta:Ha munkaidőben ennyi hallgatója van, szerintem egy kis újdonságot ki lehetne találni a rádiónak, esetleg valami egyedit, és lenne abból az 1600-ból 3-4000 hallgató is.noartist írta:Szerintem valós adat, annak idején a radiostat-on, vagy mi volt a neve... voltak grafikonok is, hogy mikor mennyi és látszott, hogy főleg munkaidőben hallgatták sokan, reggel 6-kor indult meg és délután 3-4 felé kezdett csökkenni. Hétvégén meg kevés volt.djlacee írta:Momentán 1615-en hallgatjákHa ez valós, akkor igencsak szép eredmény.
noartist írta:Szerintem valós adat, annak idején a radiostat-on, vagy mi volt a neve... voltak grafikonok is, hogy mikor mennyi és látszott, hogy főleg munkaidőben hallgatták sokan, reggel 6-kor indult meg és délután 3-4 felé kezdett csökkenni. Hétvégén meg kevés volt.djlacee írta:Momentán 1615-en hallgatjákHa ez valós, akkor igencsak szép eredmény.
djlacee írta:Ha már rendelkezésre áll egy infrastruktúra, akkor megéri- lásd Kék Duna, Class FM, esetleg (talán) a RiseFM anno.noartist írta:Onlinestream-en eddig is mindig benne volt a TOP10-ben, akik eddig neten hallgatták, azok szerintem továbbra is maradnak. Azokat meg nem értem, akik szerint "nem éri meg" egy netrádiót fenntartani: hiába nincs túlzottan bevétel, egy FM sugárzó rádióhoz képest túl sok kiadás sincs...djlacee írta:Momentán 1615-en hallgatjákHa ez valós, akkor igencsak szép eredmény.
noartist írta:Onlinestream-en eddig is mindig benne volt a TOP10-ben, akik eddig neten hallgatták, azok szerintem továbbra is maradnak. Azokat meg nem értem, akik szerint "nem éri meg" egy netrádiót fenntartani: hiába nincs túlzottan bevétel, egy FM sugárzó rádióhoz képest túl sok kiadás sincs...djlacee írta:Momentán 1615-en hallgatjákHa ez valós, akkor igencsak szép eredmény.
djlacee írta:Momentán 1615-en hallgatjákHa ez valós, akkor igencsak szép eredmény.
Csongii írta:Fehérváron is népszerű volt (mondjuk én mindig is utáltam), de nem hiszem, hogy lesz egy tucatnál több online hallgatójuk. Szerintem eddig is 100 emberből max. 2-3 hallgatta online.kukac írta:Itthon nem tudom, de külföldön pár helyen használták, nem hiszem, hogy csak úgy váltottak volna, hiszem szépen fejlesztik. Én is szerettem nagyon használni, mindent tudott, ami kellett.djlacee írta:De Nautilus Radio Automation demó rádiónak jóvajon hány rádióban használják még?..
Amúgy netrádióként nem tudom mennyire megy, de a győriek és tatabányaiak körében népszerű volt a rádió régebben igencsak.
kukac írta:Itthon nem tudom, de külföldön pár helyen használták, nem hiszem, hogy csak úgy váltottak volna, hiszem szépen fejlesztik. Én is szerettem nagyon használni, mindent tudott, ami kellett.djlacee írta:De Nautilus Radio Automation demó rádiónak jóvajon hány rádióban használják még?..
RadioFan írta:Ugye 10-14 óra között helyi műsor van, Kovács Ákossal. Abszolút jó zenék vannak, magyarok is, jó hallgatni. Bár gyanítom, ezek előre felvett szövegek, de nem ront az összképen.Értsétek már meg, hogy 5-6ig és 10-12ig van helyi műsor. 10-14ig régen volt.