RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#58218  Szerző: donder

Jól jönne egy kis karbantartás, a hsz-ek részéről... :lol:
azaz veszekedni nem itt kell hanem privátban... :X.:
 #58217  Szerző: Zeegee22

:yeah: akkor röviden, tömören ennyi..kedves donder így jó? :lol: szóljon erről a fórum... :yeah: meg arról a 6 emberről :twisted:
 #58216  Szerző: Gyurii91

Erre nem találnál...
 #58213  Szerző: totya

Gyurii91 írta:Bp-i nem "sír", mert "tömegzeneadókon" túl van pár más adó.

Vidéken meg az unalmas tömegzene adók, MR2 és PRO FM. (román) :D Kb. ez a 3 "stílus" van...
Fura. vidéken ugyanugy találok legalább egy hallgatható helyi adót.(radio1 és juventus-on kivül).De ez már nem a Sláger-rádió topic-hoz tartozik.Maradjunk annyiban, hogy azért több mint 12 éve hallgatott rádió helyett nehéz másikat találni.
 #58208  Szerző: Cicoo

Gyurii91 írta:Bp-i nem "sír", mert "tömegzeneadókon" túl van pár más adó.

Vidéken meg az unalmas tömegzene adók, MR2 és PRO FM. (román) :D Kb. ez a 3 "stílus" van...
Más nem is nagyon tudna megélni, csak a nagyobb városokban, megyeszékhelyeken.
 #58197  Szerző: Gyurii91

Bp-i nem "sír", mert "tömegzeneadókon" túl van pár más adó.

#58191  Szerző: Pasa

Azért az "tetszik", hogy milyen jól elvagytok itt magatokban. Nem tűnik fel nektek, hogy senki sem sírja vissza épp most a Slágert? Csak azért is osztjátok egy ma már nem létező rádió egykori hallgatóit. Inkább arról írjatok, hogy miért lett még szarabb az, ami a "szar" Sláger (és Danubius) helyén ma szól! Na persze, ha én is 20 éves lennék, nem kívánnám a retrót meg az oldiest. Csak éppen nem a Neo FM kapcsán kéne igényességről beszélni...
Amúgy meg hogy miért sírnak az egykori hallgatók, meg hogy mennyire alacsony az IQ-juk? Hát nem is tudom, négy éve kik sírtak annyira, mikor megszűnt a Deejay... Én nem sirattam és nem is bánom, hogy nem kell Zoo-t meg Nyalakát hallgatnom. Erről ennyit, kinek a pap, kinek a paplan. :x :x :x
 #58184  Szerző: roberto

Ha azt hozná be az Emmis amit, pl külföldön nyomat, pl Bulgáriában, akkor még drukkolnék is :D Az Ezeröcsit amúgy kár volt megszüntetni. Az jó próbálkozás volt. Pláne az elején. Amikor még a zene és a szöveg aránya megfelelő volt.
 #58181  Szerző: Gyurii91

Már az elején a zenék mellett, teljesen új arcok (műsorvezetők) kellettek volna, akár olyanok akik még újoncok.
 #58180  Szerző: szemilan

Hát valami egyedi tényleg nem ártana.
Egyébként félreértés ne essen én nem sírom vissza a Slágert, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Szerintem már, csak az esélytelenek nyugalmával próbálkoznak. És csak azért lépik meg azt amit még meglehet, mert így mégse az van, hogy feladták. Jobban hangzik a mi mindent megtettünk...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 149