Komló pedig Pécstől független, csak hálózatban vannak, viszont annak a VB-je Mohács. Amúgy fura, hogy az nem kellett nekik. Ez így érdekes lesz.
kondalyuk írta:https://youtu.be/sg2gyQ6D-TIMohács és Komló miért nincs megemlítve?
Elkezdődött a promóció.
Wolfman írta:A juventusra(a név eleve foglalt) és a Danubiusra nem sok esélyt látok...markfelt írta:Szerintem ez annyira nem szerelemházasság, ha a Mambó Rádió Kft. tegnapelőtt, azaz a megállapodás után szépen bejegyeztette a Sztár Rádió, Danubius FM és Juventus FM neveket.Azt hogy?
markfelt írta:Szerintem ez annyira nem szerelemházasság, ha a Mambó Rádió Kft. tegnapelőtt, azaz a megállapodás után szépen bejegyeztette a Sztár Rádió, Danubius FM és Juventus FM neveket.Azt hogy?
kondalyuk írta:És nem is 9, hanem 10 órában! Wow, ennek személy szerint nagyon örülök.Erre azert ne vegyunk merget...
djlacee írta: Simán lehet úgy, hogy megvágják a reklámblokkot, és a maradék helyre teszik be a hírblokkotSzerintem nemcsak az órás hírblokkokról van szó, könnyen lehet, hogy folytatják a helyi tematikájú magazinműsorokat.