RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#167626  Szerző: Gr3g0ry

Wolfman írta:
markfelt írta:Szerintem ez annyira nem szerelemházasság, ha a Mambó Rádió Kft. tegnapelőtt, azaz a megállapodás után szépen bejegyeztette a Sztár Rádió, Danubius FM és Juventus FM neveket.
Azt hogy? :shock:
A juventusra(a név eleve foglalt) és a Danubiusra nem sok esélyt látok...
 #167624  Szerző: Wolfman

markfelt írta:Szerintem ez annyira nem szerelemházasság, ha a Mambó Rádió Kft. tegnapelőtt, azaz a megállapodás után szépen bejegyeztette a Sztár Rádió, Danubius FM és Juventus FM neveket.
Azt hogy? :shock:
 #167593  Szerző: andit

kondalyuk írta:És nem is 9, hanem 10 órában! Wow, ennek személy szerint nagyon örülök.
Erre azert ne vegyunk merget...
24 oraban biztosan rendben lesz,de egyebkent erkezik a tiszta halozat..
Ez biztos, senkivel nem kotnek olyan szerzodest, mint amit irtak,majd kimatekozzak es megoldja a 42NET helyi ablakban,ettol ez nem lesz helyi..., nagyon nem
Azon kellene gondolkozni a meg meglevo heli tulajoknak,mit rontottunk el,hogyan lehetne erosebb a radionk...
Elmondom, nem haverokkal Hanem szakemberekkel kellene dolgozni,akik lojalisak es nem masik 5 radio mellett dolgozik nekunk,mikozben ugyanazt a bullshitet adja el mindenhol..
Nem lesz olcso,de batran vegig lehet majd setslni az adott varos foteren,meg meg kereshetunk is sokat.
☺☺☺
 #167584  Szerző: Wolfman

djlacee írta: Simán lehet úgy, hogy megvágják a reklámblokkot, és a maradék helyre teszik be a hírblokkot
Szerintem nemcsak az órás hírblokkokról van szó, könnyen lehet, hogy folytatják a helyi tematikájú magazinműsorokat.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 482