RADIOSITE Fórum

• Rádió Max - Debrecen - 106.0 MHz

#109522  Szerző: nyikolaj

Pedig Debrecen tipikus JOBBos város elég rég óta.
 #109515  Szerző: Ivoa

Március 21-től OFF:

A Médiatanács 2266/2012 (XII. 19.) számú határozata
a Média 2004 Kft. (Debrecen 106,0 MHz) médiaszolgáltatási jogosultságának megújítására
vonatkozó kérelme tárgyában
A Médiatanács a Média 2004 Kft. kérelme alapján indult eljárásban a médiaszolgáltató
Debrecen 106,0 MHz médiaszolgáltatási jogosultságát nem újítja meg, tekintettel arra, hogy
a megújítás az Mttv. 48. § (7) bekezdésének b) pontjába ütközne, ugyanis a
médiaszolgáltató a szerződés megsértése miatt korábban az ORTT 1049/2008. (VI. 5.) sz.
határozata szerint a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény 112. § (1)
bekezdés b) pontja szerinti szankcióban részesült.
 #97278  Szerző: Andrew5

tutyika írta:Kedves mindent tudó fórumozók! Szívből utálom, ha valaki fél információkból, tudatlanul gyárt tényeket. Nem vett vissza senki semmilyen teljesítményből, az 2006 óta ugyan úgy működik, és balgaság lenne azt hinni, hogy ezzel csökkenne a kiadás."
Azért azt tudom, hogy egy 1 kw-os adó nem kevés áramot vesz fel, plusz az állandó klíma is fogyaszt rendesen, mivel azt hűteni kell télen nyáron.Éves szinten az elég magas költség, ha csökkenti ésszerűen a teljesítményt sokat spórolhat vele. Senki nem mondta hogy így van, ez csak egy vételi vélemény volt.
tutyika írta:Milyen tulaj váltásról hadováltok? A tulaj egy személyben ma is és a múltban is ugyan az az ember! Hogy kinek mire kell a ház ára? Adjatok ti fizetést 15 embernek havonta, miközben van ez a bizonyos válság......
Végül, pedig, én nem temetném a MAX-ot:)!!! Nincs miért!
Egyedül Globális moderátorunk beszél tulajdonos válltásról. Természetesen én is tudom, hogy ilyen nem történt, ezért sem kéne többesszámban beszélni. Donder néha téved, de ez belefér, ettől nem kell mérgesnek lenni. Gondolom az adta ez a gondolatot, hogy Orosz Gyuriék elmentek pestre, és jött pár új műsorvezető,plusz ugye bővült a zenei kínálat friss muzsikákkal is. Hogy miért költöztt vissza a lehelre, azt meg megint csak a tulajdonos tudja, de azzal is spórolni lehetett, hiszen a béreltvonal az mégis csak drága dolog. És végül nem temetem a maxot, manapság majdnem minden rádió ilyen cipőben jár, a kérdés csak kinek sikerül megoldania és kinek nem. Ilyen egyszerű ez. ;)
 #97272  Szerző: tutyika

Kedves mindent tudó fórumozók! Szívből utálom, ha valaki fél információkból, tudatlanul gyárt tényeket. Nem vett vissza senki semmilyen teljesítményből, az 2006 óta ugyan úgy működik, és balgaság lenne azt hinni, hogy ezzel csökkenne a kiadás. A nagyságrendek mások egy ilyen rádió üzemeltetésében!
Milyen tulaj váltásról hadováltok? A tulaj egy személyben ma is és a múltban is ugyan az az ember! Hogy kinek mire kell a ház ára? Adjatok ti fizetést 15 embernek havonta, miközben van ez a bizonyos válság......
Végül, pedig, én nem temetném a MAX-ot:)!!! Nincs miért!
 #97152  Szerző: donder

Hát mióta megtörtént a tulajválás, és ezzel egy időben a stábcsere, eléggé "megváltozott" a rádió.. Én itt a feelingjére célzok... A régebbi műsorvezetőkkel sokkal jobb volt..
Gondolom azért is költöztek el a Kuruczról mert 1. nem bírták fenntartani 2. kellett a ház ára...
Kár lenne értük... :(
 #96852  Szerző: tams

Ez érezhető hiszen a teljesítményből is visszavettek mert nekem már nem jön 25 km-re Debrecentől :(
 #96848  Szerző: Andrew5

itt sem áll jól a széna.

A Médiatanács 760/2012. (IV. 25.) számú határozata

A Média 2004 Kft. (Debrecen 106,0 MHz – Rádió Max) helyi rádiós médiaszolgáltató részletfizetési és késedelmi kamattartozás elengedésére irányuló kérelme

A Médiatanács a Média 2004 Kft. (Debrecen 106,0 MHz) helyi rádiós médiaszolgáltató késedelmi kamattartozás elengedésére irányuló kérelmét elutasítja és a médiaszolgáltató díj- és késedelmi kamat címén fennálló bruttó 8.496.018,-Ft összegű tartozása tekintetében az előterjesztés mellékletét képező határozatban foglaltak szerint a Ket. 74. § (2) bekezdése alapján részletekben történő teljesítést engedélyez.
 #80009  Szerző: donder

:shock: lol... 8-)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19