tutyika írta:Kedves mindent tudó fórumozók! Szívből utálom, ha valaki fél információkból, tudatlanul gyárt tényeket. Nem vett vissza senki semmilyen teljesítményből, az 2006 óta ugyan úgy működik, és balgaság lenne azt hinni, hogy ezzel csökkenne a kiadás."
Azért azt tudom, hogy egy 1 kw-os adó nem kevés áramot vesz fel, plusz az állandó klíma is fogyaszt rendesen, mivel azt hűteni kell télen nyáron.Éves szinten az elég magas költség, ha csökkenti ésszerűen a teljesítményt sokat spórolhat vele. Senki nem mondta hogy így van, ez csak egy vételi vélemény volt.
tutyika írta:Milyen tulaj váltásról hadováltok? A tulaj egy személyben ma is és a múltban is ugyan az az ember! Hogy kinek mire kell a ház ára? Adjatok ti fizetést 15 embernek havonta, miközben van ez a bizonyos válság......
Végül, pedig, én nem temetném a MAX-ot:)!!! Nincs miért!
Egyedül Globális moderátorunk beszél tulajdonos válltásról. Természetesen én is tudom, hogy ilyen nem történt, ezért sem kéne többesszámban beszélni. Donder néha téved, de ez belefér, ettől nem kell mérgesnek lenni. Gondolom az adta ez a gondolatot, hogy Orosz Gyuriék elmentek pestre, és jött pár új műsorvezető,plusz ugye bővült a zenei kínálat friss muzsikákkal is. Hogy miért költöztt vissza a lehelre, azt meg megint csak a tulajdonos tudja, de azzal is spórolni lehetett, hiszen a béreltvonal az mégis csak drága dolog. És végül nem temetem a maxot, manapság majdnem minden rádió ilyen cipőben jár, a kérdés csak kinek sikerül megoldania és kinek nem. Ilyen egyszerű ez.