RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#162691  Szerző: nyikolaj

De amikor a nagyokosok meghatároznak,és kimérnek frekit,miért nem figyelnek..?
 #162689  Szerző: Csongii

Sőt Kaposváron 3 különböző formattal mentek a rádiók. :) (Sima, Classic és a K1)
 #162687  Szerző: djlacee

Átköltöznek a 101.3-ra, a 100.7-et meg lepasszolják fánkbácsinak. De persze simán lehetne két rádiójuk is, két különböző formattal (Békéscsabán ez működik, Kaposváron is működött)
 #162685  Szerző: mihalylovics

nyikolaj írta:A Mátra Centrumnak minek(miért) kell a 101.3 mhz? A 100.7-en az Fm7 egy jól felépített rádió!
Szerintem azért, mert a 100.7 nem egy túl szerencsés freki, még Egerben is van, ahol zavarja a pesti Dankó.
 #162662  Szerző: nyikolaj

A Mátra Centrumnak minek(miért) kell a 101.3 mhz? A 100.7-en az Fm7 egy jól felépített rádió!
 #162480  Szerző: oldman

djlacee írta:
kukac írta:...mindenhol tart karokkal varnak!
Ez amúgy nagyon nem így van, főleg akkor nem, ha az embernek netalántán van saját önálló véleménye
Nem a véleménnyel szokott baj lenni. Én is elhajtom azt a fiatalt, aki még az életben nem látott rádióstúdiót közelről, de kiválóan elmondja a véleményét a munkatársakról, a világról, meg hogy szerinte mit kéne csinálni a rádióban, közben egy 20 másodperces konfot 10-szer vesz fel, és abban is van hiba.
Én nem ismerek olyan rádiót, ahol nemet mondanak bárkinek, aki szívesen nézne körül, vagy járna be, hogy tanuljon.
 #162462  Szerző: kukac

admin írta:A megalkuvás az élet megrontója. Kivéve, ha jól fizet, mert akkor nem.
hja, ha a cél akkor nyilván. a kettő együtt viszont a legritkább esetben működik.
 #162460  Szerző: kukac

djlacee írta:
Ez amúgy nagyon nem így van, főleg akkor nem, ha az embernek netalántán van saját önálló véleménye
a megalkuvás az élet megrontója. nem is kell olyan helyre menni, ahol megmondják helyetted, mi a te saját véleményed. persze ha ez itthon nem működik, akkor meg is van a magyarázat arra, miért is olyan a hazai média, amilyen..
 #162453  Szerző: djlacee

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 26