ksimiglai írta: ↑2019.08.30. 16:21Az egyik az iskolázatlan,ilyen vagy te is.Ezt mire alapozod? Érdekelne, hogy ha sértegetsz, annak van-e alapja. Ha van, elfogadom, de nyilván én tudom jobban, hogy mennyire vagyok iskolázott.

A te intelligenciádról és felkészültségedről nekem is megvan a véleményem, mégsem ezzel jövök, mert vannak érveim is.
ksimiglai írta:Ezek hiszik el a migránsos baromságotNa itt mire gondoltál vajon? Mert ha arra a migránsos baromságra, hogy nem is akarnak jönni, aki mégis, az meg kell nekünk, akkor egyetértünk.
ksimiglai írta:A másik a lelkisérült (pl katolikus iskolába járók,fanatikus vallásosak, embergyűlölő nyuggerek,látens homik stb).Ez pedig - hogy is mondjam - kirekesztő duma. Kibukott a diktatórikus éned. Aki vallásos, nyugdíjas (neked nyugger, persze, mert te meg sem éled azt a kort, hajrá drog), "homik" (nem merted leírni, hogy meleg

ksimiglai írta:A harmadik pedig aki profitál belőle.A párttagok és a gazdasági holdudvar nyertesei.Már ha épp nyerésre állnak.Ez pedig a te kedvenceidre vonatkozik és - szerencsére - nem állnak nyerésre, sőt.

ksimiglai írta:Ha esetleg - és állításod szerint- intellgiensebb vagy nálam,akkor gondolom vagy lelkisérült vagy, vagy üzleti nyertes.Egyik sem - elébb leírtam - ez inkább rád igaz. De ha gondolod, egy kvíz erejéig megmérethetjük magunkat és kiderülhet, melyik oldal az iskolázatlan.

Tudod, nem az a kutya az erősebb, amelyik hangosabban ugat.