007 írta: ↑2025.06.17. 10:20 Geci, hát ég a pofám ettől a majomtól! Olyan közlekedési infókat művelt le az előbb, hogy már én éreztem kínosan magam, ezt nem hiszem el, hogy 0 alkalmatlansággal és 0 tudással beültették ezt a nyomorékot, hát ilyen a világon sincs... kénytelen vagyok hallgatni, ahol dolgoznom kellett ott ezt a szemetet hallgatják, de már hánynak tőle ők is...Abszolút igazad van. Én is csak félig-meddig hallottam a munkahelyemen, hogy valami nincsen rendben, aztán pár perccel később már arra eszméltem fel, amikor megpróbálta megmagyarázni miért bénázott.
Ezt a Bagi Mátyást az Erdődi Csengével meg úgy eltakarítanám a rádióból, ha én lennék a tulaj, mint a huzat. Egy magyar fűlnek teljesen természetellenesen hangsúlyoznak, másrészt a hangjuk sem rádióbarát semmilyen mértékben sem. Ebből is látszik - szerencsére, vagy épp ellenkezőleg-, hogy aki valamit ért is hozzá nem adja a nevét az egészhez. Süllyed a hajó ezerrel.
Utóirat: Kapott egy újabb ráncfelvarrást a honlapjuk május 15 óta a BerényiSoft Kft jóvoltából, ahol hangsúlyozzák a kétszázezres hallgató jelzőt.
,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''