RADIOSITE Fórum

• Sopron Rádió - Sopron - 94.1 MHz

#92829  Szerző: mihalylovics

Nem rég tapasztaltam, átmentem ugyanis Burgenlandon, hogy a lefedettség valóban az átlagosnál nagyobb. Ez volt az első magyar adó, amit be tudtam fogni egy Saab gyári rádióján (2007-es típus, nem tudom milyen gyártmány, az erősítő és a hangszórók Pioneer, valószínű, a rádió is az), olyan helyen, ahol pl. a 102 Class FM-nek és a 104.6 Corvinusnak nyoma se volt. Mellesleg tavaly húsvétkor, lassan 1 éve is jártam arra, akkor busszal, s a Nokia telefonon is ez volt az első magyar adó (RDS-sel! egy s*ar telefonon!). Tehát egyet értek az előttem szólókkal.
 #85631  Szerző: djlacee

5 éves a rádió :)
 #71172  Szerző: Rádiós

Igen és nem!
Igen, mert így lehet teljesen lefedni a pályázatban kiírt vételkörzetet. Az egy másik kérdés, hogy aztán sík a terep és elszól a rádió.
 #71141  Szerző: djlacee

Elvileg csak Sopronban lehetne hallgatni a rádiót, így ha Pápa környékén nem jön tisztán, azon ne is lepődj meg!
azért van 400m+ magasságon az adóantenna?
 #71089  Szerző: Rádiós

Czirók Tamás mondja a szignálokat.

Csadam!

Elvileg csak Sopronban lehetne hallgatni a rádiót, így ha Pápa környékén nem jön tisztán, azon ne is lepődj meg!
 #70985  Szerző: csadam

Mi történt a Nap rádióval?? Két napja csak a magasabb helyeken lehetett fogni, de ma a talajszinten (ahol tulajdonképpen járunk, stb. - nem tudom másképp megfogalmazni) tisztán jött, még a 94,2-n is, pedig ott a pozsonyi Funradio le szokta nyomni onnan. A Nap rádiónak RDS nem volt, de eléggé szépen szólt. Az eset Pápán történt. A várostól 17 km-re lakom, és amint tehetem, azt hallgatom.
 #70740  Szerző: Roger

...tudja esetleg valaki, hogy ki a station voice?
 #70056  Szerző: Pihe

A holnap reggeli Bumerángot ajánlják a Nap Rádióba :D az egyik műsorvezető fog a vendégük lenni :)
 #68021  Szerző: LuciFerko

hétfő reggel jött nálam otthon :)
 #68019  Szerző: djlacee

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11