RADIOSITE Fórum

• Budapest Európa TV

#50198  Szerző: mlaszlo

Közlemény

Az ikonnaptár /már csak 33 nap/ jelzi a folyamatos műholdas-adások megkezdésének hátralévő napjait.

Az ünnepi első müholdas adásnap augusztus 20-án,12.00-kor a Déli Harangszóval kezdődik,amelyet ezúttal az Esztergomi Bazilikából közvetítünk.
Az esti adás nagyszabású gálamüsor lesz az "Új Kenyér és az Alkotmány"tiszteletére,amelyben fellépnek televíziónk sztárjai,a müsort Wels Diana és Pásztorka Sándor vezeti,sok sok magyarnóta-és cigányzenével körítve.

:shock:
 #48383  Szerző: Mauro

Állítólag meg vették őket. Biztos van elég tőkéjük.
 #48289  Szerző: drkotasz

Sírtam a röhögéstől :)
Azt csodálom, hogy egyáltalán tavalyig tudtak működni, meg hogy még most is fenn bírnak tartani stúdiót, meg egyáltalán szóba állt velük a Telenor, ezekkel a megnyilvánulásokkal, helyesírással még azt is kérdésesnek tartom, hogy hétköznapi magánéletükben képesek lennének a saját ügyeik intézésére :) a teljesen nyilvánvaló hazugságokról nem is beszélve, a Thor-os műsort pár elszánt műholdvadászon kívül szerintem senki nem látta, 95%-ban monoszkópot sugárzott, vagy egy laptopon állítgattak valamit, vagy az internetes adást vették le.
Gondolom, régebben valaki tolta ezeket, azért tudtak elérni valamit, aztán kihátrált mögülük.
 #46780  Szerző: lali87

Hát eléggé kemény ez a csatorna...... :gonosz:
Már a 90-es években is ciki volt most meg mint ha ingyen cirkusz lenne, nagyon baró :lol: ^^ Szerencsére erre felé nem jön kábelen.... :twisted:
 #45554  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
djlacee írta:Jó lenne ez interaktív zenetv-nek, ha a musicmix már csak zenetv
Csak nem 96 kbit/s-os mono hanggal.
Musicmix-en is alig volt már kérés. Biztos nem érte meg fent tartani a telefonos rendszert. Itt még annyi se lenne.
 #45553  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
djlacee írta:Akkor a UPC-sek ezt is nézhetik ingyé' ?
Igen és a Digi TV előfizetők is. De várjuk ki a végét, hogy meddig marad itt a csatorna, a Sirius-on sem volt hosszú életű, kábelszolgáltatók közül pedig nem tudom ki fogja újra felvenni a kínálatba, most már a jósműsorokon és a klipkívánságműsoron kívül más alig van rajta.
Ha fel is veszik remélhetően nem vesznek ki miatta csatornát.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 39