frekivadasz írta:Gyanús, hogy 1995 előtt hallottam, tehát valószínűleg a 100.4-en, de annak is van némi esélye, hogy már a 100.2-n.Balázs, illetve bárki, aki illetékes ebben:
van esély rá, hogy ismét szóljon valami a szegedi 100,2-n?

frekivadasz írta:Gyanús, hogy 1995 előtt hallottam, tehát valószínűleg a 100.4-en, de annak is van némi esélye, hogy már a 100.2-n.Balázs, illetve bárki, aki illetékes ebben:
frekivadasz írta:Megerősítem, minden valószínűség szerint ez 1995 előtti matrica. Ha jól emlékszem, a Média 6 is akkoriban sugárzott szintén ilyen ideiglenes jelleggel a mostani szegedi Petőfi frekijén, a 104.6MHz-en. Micsoda különlegesség volt ez, mivel akkoriban a 94.9 Danubius / MR Szeged műsorán kívül semmi más nem volt fogható ott egyszerű vevővel meg botantennával. Valamelyik egy időben a Vásár Rádió nevet is viselte, de arra már nem emlékszem, hogy melyik.A Vásár Rádió a Rádió 88 volt 1990 és 1992 között, amikor csak az ipari vásár ideje alatt szóltak. Azt a beszélgetést amúgy melyik frekvencián hallottad?
Az viszont biztos, hogy a Rádió 88-ban egy korai műsorban még a sugárzásról is beszéltek, hogy az újszegedi toronyházról adnak 4 db egymással 90°-os szöget bezáró irányított antennával, négylevelű lóhere sugárzási karakterisztikával.
Gyurii91 írta:Hejjj a régi szép idők.centerweb írta:Szerintetek pár ukrán országos kereskedelmi rádió (pl. Lux FM, Hit FM) miért rak bele minden egyes zenébe egy ID-t?Mert ott még sok ember gubbaszt egy kazettás magnó mellett, és azzal próbálja kinyerni a zenéket!