RADIOSITE Fórum

• Rádió Érd - Érd - 87.8 MHz

#79414  Szerző: rdió

Most nézem, hogy a winamp és az iTunes ki írja a szám címeket.. Ez eddig is így volt? Vagy újítottak?
 #79406  Szerző: Milán

benjamin írta:
milan93 írta:Na... :D ez fura :)
Fonok sw tudja mitakar. :P
Belátta hogy nem lehet hawaiiozni közben koktélokat szürcsölni :D
 #79405  Szerző: benjamin

milan93 írta:Na... :D ez fura :)
Fonok sw tudja mitakar. :P
 #79404  Szerző: Milán

Na... :D ez fura :)
 #79399  Szerző: rdió

milan93 írta:
benjamin írta:
milan93 írta:Kaptam egy ismerősömtől egy olyan infót hogy nem terveznek műsort az adón.Ezt egy olyan ismerős mondta aki ismeri a tulajdonost.
:gülü2:
Biztos van pénze, ezért megteheti :)
most is vannak műsorok… kívánságműsor,sport műsor,szociális műsor stb… hétvégén hallgattam volt TOP10 is.
 #79391  Szerző: Milán

benjamin írta:
milan93 írta:Kaptam egy ismerősömtől egy olyan infót hogy nem terveznek műsort az adón.Ezt egy olyan ismerős mondta aki ismeri a tulajdonost.
Biztos van pénze, ezért megteheti :)
 #79390  Szerző: benjamin

#79389  Szerző: Milán

Kaptam egy ismerősömtől egy olyan infót hogy nem terveznek műsort az adón.Ezt egy olyan ismerős mondta aki ismeri a tulajdonost.
 #79382  Szerző: mlaszlo

csokie írta: Ebben valóban egyet értek veled. De most meg kell mutatni a "népnek" az új főteret, aki még nem látta volna... :)
Na meg ott a romos régi buszpályaudvar is, azt is lehet mutogatni :D
 #79378  Szerző: csokie

mlaszlo írta:
csokie írta: Hát ha ezt a lehetőséget nem lovagolják meg, akkor nem tudom hogy mit fognak.
Még azt is el tudnám képzelni hogy másnap egy jó összeállítást csináljanak az sem lenne rossz.
Bár megjegyzem az éves utcabálunk évről évre csak csökkenő színvonalt mutat sajnos...
Csak az a baj, hogy ha ott is lesznek és kihasználják egy kis promo-ra, akkor is fél Érd nem tudja hallgatni, valaki felfigyel rá, odateker a 87.8-ra, hallja hogy jön valami, de csak gyengén és teker is tovább.

Kicsit OFF, az utcabált szerintem azzal szúrták el, hogy a 7-es út Érdi részéről áttették a városközpontba. A hely lehet hogy nagyobb, de addig volt hangulata, amíg valóban kilométeres utcabál volt és a főút mellett elhelyezkedő éttermek is részt vettek benne.
Ebben valóban egyet értek veled. De most meg kell mutatni a "népnek" az új főteret, aki még nem látta volna... :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12