RADIOSITE Fórum

• Álomrádió

#73563  Szerző: csokie

Nos az álom elektronikus zenéket játszó rádió nekem:
szerethető dallamos zenei kínálat 5 évre visszamenőleg, ha tényleg club zenét játszó rádiónak hívja magát akkor tényleg olyan is legyen, mint amilyen a Budapesti klubokban megy, és én ahol voltam eddig, ott egy helyen sem a darálósak mentek, hanem az énekelhetőbbek, az tudja igazán felpörgetni a tömeget. Tegnap pont figyeltem, Tim Berg - Bromance mai napig magasan veri a sikítási arányt :D majd az Adele - Rolling in the deep, és sorolhatnám. Én rádióban csak ilyen zenéket rotálnék. Meg persze a dallamosabbakat.
Techinkailag is érdekelne: RDS-RT írja ki pl a számok címét ez alap lenne a XXI. században...
Sok-sok közvélemény kutatás...
Nem állandóan szeletelni a csajoknak a 88.1-en. Biztos hogy van ilyen nő, aki ezt szereti, de nem hiszem hogy lenne 250 000...
 #73558  Szerző: djlacee

Ha lehetne lehetőségem dance rádiót indítani, akkor egy óra zeneileg körülbelül így nézne ki:
Véleményeket várnék, mi való ide, mi nem, mi kellene inkább, milyen sorrenden kellene változtatni, stb...

Wolf Kati - Szerelem miért múlsz (Deutsch Gábor Refix)
Nero - Guilt
Darius & Finlay feat. Nicco - Till Morning (House Rockerz Mix)
User - More (Redone Jimmy Joker Remix)
Szeifert VS. Krash & Dukai Regina - Rhythm Of Noise
DJ F.R.A.N.K. - Discotex
BWO - Sixteen Tonnes Of Hardware (Johan S Remix)
Pendulum - Witchcraft
Náksi & Brunner - Balaton
Jasper Forks - River flows in You
Fragma - Deeper (Duderstadt Uplifting Vocal Radio)
Scooter - The Only One
Shane 54 vs. DJ Newl - Equinoxe
LMFAO - Party Rock Anthem
Lady GaGa - Judas
 #73550  Szerző: benjamin

Jani írta:
benjamin írta:Béreszoo(De most komolyan roxyban riseban is volt.)
A Riseban tuti nem,de a Deejayben igen. ;)
Bocs dejjay-t akartam mondani.
 #73547  Szerző: Jani

benjamin írta:Béreszoo(De most komolyan roxyban riseban is volt.)
A Riseban tuti nem,de a Deejayben igen. ;)
 #73545  Szerző: DWC

chromsix írta:Mit szeretnétek hallani egy ilyen rádióban?
Első közelítésben olyan elektronikus zenét, amit józanul élvezettel lehet hallgatni, akkor is, ha az ember dolgozik, utazik stb., tehát a háttérben szól..
 #73544  Szerző: benjamin

Béreszoo(De most komolyan roxyban riseban is volt.)
 #73543  Szerző: chromsix

Face topikból ide: nektek mi az elvárásaitok egy elektronikus zenét játszó rádióval szemben? Mit szeretnétek hallani egy ilyen rádióban?
 #71617  Szerző: Gyurii91

csadam írta:Ki ismeri a német Jam FM-et?? Szerintem egy olyan jellegű adó (R'n'B; Hip-Hop; Dance, stb.) elférne itt, Magyarországon is, mert mostanság a magyar rádiók nekem sem nagyon tetszenek.
:lol:
 #71603  Szerző: csadam

Ki ismeri a német Jam FM-et?? Szerintem egy olyan jellegű adó (R'n'B; Hip-Hop; Dance, stb.) elférne itt, Magyarországon is, mert mostanság a magyar rádiók nekem sem nagyon tetszenek.
 #67191  Szerző: DWC

Elég nehéz általánosságban nyilatkozni, ahhoz ismerni kell a hallgatói igényeket az adott területen és célcsoportban. Az biztos, hogy én is szakítanék a "csak agyonjátszott kommersz zene megy"-hozzáállással, és elővenném a kevésbé rongyosra játszott zenéket is, valamint hanyagolnám a klasszikus kívánságműsort.

Hogy szívem szerint milyen rádiót csinálnék, ha nagyon sok időm és pénzem lenne, az megint más kérdés. :) (Elektronikus zenék a '80-as évektől napjainkig, bővebben meg nem fejtem ki. :P)