RADIOSITE Fórum

• Frisss FM - Szombathely - 97.7 MHz

#100283  Szerző: FLaci81

A Frisss FM úgy érzem más, mint a többi rádió , fiatalos ez szerintem jó dolog, egy-két szerintem oda nem illő semmitmondó zenén kívül más gond nincs így egy hallgató szemszögéből nézve.

Ami nekem szemet szúrt : néha van egy kis csipegetés más közelben lévő rádiók (egy szombathelyi és egy sárvári adó) semmitmondó zenéiből, SZERINTEM EZT NEM KÉNE!!!
 #94570  Szerző: nyikolaj

hmm...de amúgy tényleg minek van egy Ny.dtúli rádióreklám plakát a borsodi megyeszékhelyen? :s Akkor is így értetlenkednék,ha a Rádió M reklámozná magát Sz.helyen. :s Minden esetre ez érdekes!
 #94569  Szerző: tomee87

A 29-es buszon ülve láttam a Csermőkei úton, Ruzsinszőlő városrészen, nem épp sűrűn lakott terület, még járda sincs azon a részen ahol a plakát van, ezért a fotó nem megoldható.
Ha jól láttam, EPA Media-s óriásplakát volt.

Ilyesmi volt, csak nem csaj volt rajta és nem volt a sarokban az, hogy "jön jön jön":
Kép
 #94565  Szerző: djlacee

jeek írta:Mit keres itt Miskolcon Frisss FM Szombathely FM97,7 óriásplakát??? :|
fotót :lol: :lol:
 #94560  Szerző: tomee87

Mit keres itt Miskolcon Frisss FM Szombathely FM97,7 óriásplakát??? :|
 #93630  Szerző: Gabeedj

Hát ez a Frissülés nem szól másról,mint a Szombathely rádiótól elköszönt műsorvezetők újratöltéséről és az ott megszokott kultúra áthozásáról :)Meg fog élni ez a rádió,de nem érzek benne átütést egyenlőre .Nagy arcal mondták,hogy az ország legkiválóbb zeneszerkesztői dolgoznak náluk,de volt pár alkalmam hallgatni őket és sok különbséget sokszor nem érzek a konkurens Nyugat és R Szombathelyhez képest.Teljes emberi közelséget sem tapasztalok.Én lehet elfogult vagyok,mert kedvelem Fehérvár városi rádióját,de egyenlőre az az érzés amit tapasztalok a Fehérvár rádió hallgatásakor,azt nem kapom meg.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8