RADIOSITE Fórum

• Best of Rock FM

#94869  Szerző: csokie

LuciFerko írta:Amúgy még 100%, hogy nem megy a Battai adó, Érden nyoma sincs. a 88.4-en a Neo FM jön gyengén.
Mondjuk nálam már, masszívan a 88.4-en a Bestrock jön, 90%ban, 10%-ban Neo FM. De az is csak azért így, mert v-polárral vételezek.
 #94858  Szerző: Snake

LuciFerko írta:Amúgy még 100%, hogy nem megy a Battai adó, Érden nyoma sincs. a 88.4-en a Neo FM jön gyengén.
Nem is lesz
 #94001  Szerző: mlaszlo

csokie írta:na de nagytétényben még bőven jönnie kéne, full rds-sel,sztereóban karcmentesen, ahogy eddig is. Mondjuk ma reggel pont az ellenkezőjét tapaszaltam, sas-hegy lábáig kis sistergéssel ugyan, de jött végig, mintha nem is lett volna semmilyen zavarás.
Budaörs felé néztem mobillal, Egér út-Kelenföld-Móricz Zsigmond körtér környéke, eddig errefelé nagyjából végig sztereóban, RDS-sel jött, most sok helyen sistereg vagy el is megy teljesen.
 #93999  Szerző: csokie

na de nagytétényben még bőven jönnie kéne, full rds-sel,sztereóban karcmentesen, ahogy eddig is. Mondjuk ma reggel pont az ellenkezőjét tapaszaltam, sas-hegy lábáig kis sistergéssel ugyan, de jött végig, mintha nem is lett volna semmilyen zavarás.
 #93996  Szerző: mlaszlo

csokie írta:nem vettek szerintem vissza, hanem a tropo most a nyár felé haladva egyre erősödik, és az okozza a galibát. Mondom, reggelente csúnya fadelés van, hiába rálátok az adóra tisztán.
Egész nap emiatt lenne gyengébb? Az elmúlt pár napban különböző napszakokban néztem és ott ahol eddig mobiltelefonon is sztereóban, RDS-sel jött, ott most monoban fogoható és még így se tisztán.
 #93995  Szerző: Glenn

csokie írta:Civil az pont észak budai adó, a Best of rock meg dél budai adó. Nem zavarná
Ebben igazad van valóban.
csokie írta:sem a Trió rádiót, se a Klub kecskemétet, mert 80 meg 90 km ide.
Ez is igaz.
csokie írta:reggelente az adótól 7 kilóméterre már veri a HEY, telefonnal vételezve... Szégyen.
Ez viszont normális így. Mekkora is Törökbálint? Ha azt karcmentesen lefedi (márpedig így van), akkor megfelelő a vételkörzet, mert ez egy helyi adó. Más kérdés, hogy rétegzenei rádió mit keres egy pár ezres vételkörzetű frekin?
 #93992  Szerző: csokie

nem vettek szerintem vissza, hanem a tropo most a nyár felé haladva egyre erősödik, és az okozza a galibát. Mondom, reggelente csúnya fadelés van, hiába rálátok az adóra tisztán.
 #93991  Szerző: Whiplash

mlaszlo írta:
csokie írta: Amúgy meg OFFTOPIC: reggelente az adótól 7 kilóméterre már veri a HEY, telefonnal vételezve... Szégyen.
Mintha visszavettek volna a teljesítményből, Budán rosszabbul jön, mint néhány hete.
Ezt tanúsítom, kb 2 hete még monóban tisztán jött Kelenföldön, most viszont tömény kása van a helyén :( az autóban is nagyjából őrmező magasságában kezd el tisztán szólni....kár érte.
Már nagyon vártam egy ilyen stílusú éteri rádióra errefelé, így most megint marad a net, de ott meg leginkább a mi rádiónkat hallgatom.
Egyébként lehet tudni hogy miért vettek vissza?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19