RADIOSITE Fórum

• DVB-S

#79318  Szerző: djlacee

csadam írta:
djlacee írta:Rakás kódolatlan csatorna van, a legkülönbözőbb tematikákból
Tudok róla. Sajnos olyan is van köztük, amikre nincs szükségem.
főleg a sok szextelefon hirdetés? :lol:
 #79316  Szerző: csadam

djlacee írta:Rakás kódolatlan csatorna van, a legkülönbözőbb tematikákból
Tudok róla. Sajnos olyan is van köztük, amikre nincs szükségem.
 #79313  Szerző: djlacee

Rakás kódolatlan csatorna van, a legkülönbözőbb tematikákból
 #79311  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
csadam írta: Azt tudom. Lehet, hogy OFF, de megosztanám: nálunk is analóg van, az ASTRA-ra van beállítva, és 33 TV-csatorna (2 osztott műsoridőben), valamint 12 rádióadó működik rajta 2012. április 30-ig.
Akkor lassacskán érdemes lehet egy digitális vevőbe beruházni. Az analóg adók lekapcsolásáról már én is olvastam, de szerintem még azért várjuk ki a végét. Annyi mindent mondtak már az Astrától, hogy mikor lesznek lekapcsolva az analógok, ennek ellenére még mindig mennek. Néhány éve német FTA csatornák nagy részét is kódolni akarták, de végül abból se lett semmi.
Még az idén szeretné(n)k átállni. Remélem, nem kódolják le azokat, mert szét lesz rúgva a s***ük. (Bocs a trágárkodásért!) Azt hiszem 150-170 kódolatlan adó van (mindent beleszámítva).
 #79309  Szerző: mlaszlo

csadam írta: Azt tudom. Lehet, hogy OFF, de megosztanám: nálunk is analóg van, az ASTRA-ra van beállítva, és 33 TV-csatorna (2 osztott műsoridőben), valamint 12 rádióadó működik rajta 2012. április 30-ig.
Akkor lassacskán érdemes lehet egy digitális vevőbe beruházni. Az analóg adók lekapcsolásáról már én is olvastam, de szerintem még azért várjuk ki a végét. Annyi mindent mondtak már az Astrától, hogy mikor lesznek lekapcsolva az analógok, ennek ellenére még mindig mennek. Néhány éve német FTA csatornák nagy részét is kódolni akarták, de végül abból se lett semmi.
 #79308  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
csadam írta:Az univerzális LNB jó az analóg és a digitális vételhez is? (Ha így is van, akkor is azért kérdezem, mert bizonytalan vagyok benne.)
Ha jó a fej, akkor mind a kettőt fognia kellene, bár analóg csatorna egyre kevesebb van.
Azt tudom. Lehet, hogy OFF, de megosztanám: nálunk is analóg van, az ASTRA-ra van beállítva, és 33 TV-csatorna (2 osztott műsoridőben), valamint 12 rádióadó működik rajta 2012. április 30-ig.
 #79306  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Az univerzális LNB jó az analóg és a digitális vételhez is? (Ha így is van, akkor is azért kérdezem, mert bizonytalan vagyok benne.)
Ha jó a fej, akkor mind a kettőt fognia kellene, bár analóg csatorna egyre kevesebb van.
 #79305  Szerző: csadam

Az univerzális LNB jó az analóg és a digitális vételhez is? (Ha így is van, akkor is azért kérdezem, mert bizonytalan vagyok benne.)
 #78014  Szerző: djlacee

www.viacomblink.com női csatorna
 #78013  Szerző: csadam

LuciFerko írta:a blink zenecsatorna?
A http://hu.kingofsat.net szerint "Szórakozás" , de lehet, hogy van rajta zenei műsor is.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12