Azt hol lehet megtalálni, hogy kisközre melyik településre pályáztak?
LuciFerko írta:nem szeptember 3??????
jimmer írta:A mai napon 10.00-13.00 közötti időtartamban 21 db közösségi pályázatot adtak le.
Értékelendő volt, hogy már csak 2 papír alapú (1 eredeti és 1 másolati) valamint 6 db elektronikus (cd) másolati példányt kellett leadniuk a pályázóknak.
jimmer írta:A mai napon 10.00-13.00 közötti időtartamban 21 db közösségi pályázatot adtak le.Nabasszus, ma volt a határidő?
Értékelendő volt, hogy már csak 2 papír alapú (1 eredeti és 1 másolati) valamint 6 db elektronikus (cd) másolati példányt kellett leadniuk a pályázóknak.
Pasa írta:89,5 Juventus szerintem még nagyobb "generáció"...csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten, nekem akkor is egy és ugyanaz a név fog az eszembe jutni, miszerint 96.4 ROXY RÁDIÓHát igen, 16 és fél év nagy idő, egy generáció nőtt fel rajta.
csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten, nekem akkor is egy és ugyanaz a név fog az eszembe jutni, miszerint 96.4 ROXY RÁDIÓHát igen, 16 és fél év nagy idő, egy generáció nőtt fel rajta.