RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#103054  Szerző: djlacee

Kiváncsi vagyok, lesz -e végre valaki innen.
 #103036  Szerző: LuciFerko

Jó, most annyira nem is foglalkoztam vele. Gondolom sok pályázat a korábban elkaszáltaktól jött be.
 #103030  Szerző: jimmer

LuciFerko írta:nem szeptember 3??????

kedveskéim, nem ártana látogatni a Médiatanács oldalát, és ott a pályázatoknál nézelődni. Ott van feketén fehéren!

"A pályázati ajánlatokat 2012. augusztus 30-án 10.00-13.00 óra között lehet benyújtani a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. szám alatt található székhelyén."

http://mediatanacs.hu/cikk/3439/Kiskozo ... i_eljarasa

Egyébként a szeptember 3 valójában szeptember 1, akkor szokott eltérő nap lenni, ha elseje nem munkanap, abban az esetben az elsejét követő első munkanap. De most nem így volt.

Igen, annyi példány kell ahányan a bírálóbizottságban vannak. Az eredeti az elnöknek, a többi a tagok részére. Utóbbiakat, a másolati példányokat viszont szerencsére már csak elektronikusan kellett.
 #103020  Szerző: asimov

Mivan???
Tehat 1, azaz egy darab lokalis lefedettsegu frekvenciara szolo palyazatot, osszesen 8, azaz nyolc peldanyban kell benyujtani????
Atyauristen... :S
jimmer írta:A mai napon 10.00-13.00 közötti időtartamban 21 db közösségi pályázatot adtak le.

Értékelendő volt, hogy már csak 2 papír alapú (1 eredeti és 1 másolati) valamint 6 db elektronikus (cd) másolati példányt kellett leadniuk a pályázóknak.
 #102992  Szerző: djlacee

jimmer írta:A mai napon 10.00-13.00 közötti időtartamban 21 db közösségi pályázatot adtak le.

Értékelendő volt, hogy már csak 2 papír alapú (1 eredeti és 1 másolati) valamint 6 db elektronikus (cd) másolati példányt kellett leadniuk a pályázóknak.
Nabasszus, ma volt a határidő? :S
 #102989  Szerző: jimmer

A mai napon 10.00-13.00 közötti időtartamban 21 db közösségi pályázatot adtak le.

#102450  Szerző: Gyurii

Pasa írta:
csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten, nekem akkor is egy és ugyanaz a név fog az eszembe jutni, miszerint 96.4 ROXY RÁDIÓ
Hát igen, 16 és fél év nagy idő, egy generáció nőtt fel rajta.
89,5 Juventus szerintem még nagyobb "generáció"...
 #101975  Szerző: Glenn

csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten, nekem akkor is egy és ugyanaz a név fog az eszembe jutni, miszerint 96.4 ROXY RÁDIÓ
Hát igen, 16 és fél év nagy idő, egy generáció nőtt fel rajta.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 164