RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#71835  Szerző: Zoey

chromsix írta:Fiúk, egy kicsit sok ez a "műsorvezető" keresik, minden zenébe muszáj ezt belevasalni?
Főleg, hogy már január/február óta keresik...
 #71831  Szerző: chromsix

Fiúk, egy kicsit sok ez a "műsorvezető" keresik, minden zenébe muszáj ezt belevasalni?
 #71777  Szerző: benjamin

Hol tudom megnézni a rádió eper műsorrendjét?
 #71776  Szerző: chromsix

Egész jó kis rádió. Én még csak most kezdtem felfigyelni rá. Pár óra hallgatás után is tetszik! :) Lenne egy kérdésem a rádióhoz: hogy oldjátok meg a zenecímek bemondását? Valaki felmondta előre vagy valami szoftver?
 #71765  Szerző: IstvánB

Hosszabb ideje hallgatom már a rádiót. De lenne kedvem nekik adni a pesti 92.9et
 #70054  Szerző: viktorio

DJ Revolution csatlakozik az Eperhez.
 #68925  Szerző: Szomee

Obladioblada írta:
Szd96 írta:Abba már bele sem megyek, vajon miért nem választja senki a Hírcentrumot...
Talán mert nem éppen Ákosnak kellene híreket olvasni, idióta hangsúlyozással. Pető Zoli-Ortutay Dóra-Vörös Domokos trió anno tuti volt benne, vitték is őket rendesen...
 #68903  Szerző: Fennec

Ez a "mostantól érdemes ránk figyelni" szöveg csak nekem tűnik nagyon ismerősnek valahonnan?
 #67982  Szerző: Obladioblada

Szd96 írta:Hírháló Magyarország hírei mennek úgy hallom :)
Az azért jó, mert a Szinvában a miskolci hírek mellett, a kezdetek kezdetétől, a Juventusban pedig kb 1 éve hétvégenként szintén Hírháló van. Jó lehet a Miskolci hallgatónak tekergetni. :D Csóri Gál Tóth Andris, és Bakos Ági szól mindenhonnan...

Amúgy, nem mintha nem lehetne az Eperben is Hírháló, legyen, csak szerintem szét kellett volna nézni a piacon előtte, mert nem feltétlen sportszerű. Nem ezen múlik, csak megjegyeztem...

Abba már bele sem megyek, vajon miért nem választja senki a Hírcentrumot...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 45