RADIOSITE Fórum

• Part FM - Siófok, Fonyód

#169638  Szerző: LewyDee

asr27 írta:Az oldalon megjelent part fm-es cikkből kimaradt a lényeg. Az, hogy mészáros lőrinc érdekeltségéhez került a rádió.
Nem tökmindegy?
Nyílván azért adták el már megint, mert veszteséges a bolt.
Venni pedig nem bűn.
 #169637  Szerző: asr27

Az oldalon megjelent part fm-es cikkből kimaradt a lényeg. Az, hogy mészáros lőrinc érdekeltségéhez került a rádió.
 #169576  Szerző: oldman

Milyen történésre gondolsz? Mert így elég valószínű, hogy ebből is hálózatos rádió lesz.

A legszomorúbb, hogy a rádiók zöme vegetál. Van, hogy a tulajdonosok miatt, és nem a piac miatt. Egyszerűen nem értenek hozzá. Ez egy olyan vállalkozás, amiben fejleszteni kell, vagy legalább is fejlődni. Ezért lehet, hogy ez a rádió is 50 százalékos volt mindig. Kár érte. Jó adottságokkal rendelkezik.
 #169575  Szerző: Milán

7 év alatt 3x cserélt tulajdonost a Part FM...
A google szerint Mészáros Lőrinc barátja vásárolta meg:
Dr. Csík Zoltán - és a másik cége van benne valami Talentis Group Beruházás-szervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság ... Lehet, hogy végre történni fog valami? Ez a vásárlás most volt 3 hete...
 #168244  Szerző: LuciFerko

Tegnap megpuszilta a villám az adótornyot, de már újra megy az adás :) Ez gyors intézkedés volt! :yes:
 #166802  Szerző: Milán

szblcs írta:Megint kiment az RDS a 92.6-on.
Sokszor döglik le az adó is :)
 #166781  Szerző: markfelt

Aki nem képes, az is le tudja koppintani a Slágert (aminek a sikere magáért beszél). :) De szerintem ők vágják a témát, meg azt is, hogy ez nyerő lenne, viszont mégiscsak normál esetben le kéne kutatni, kéne egy új jingle park, teljes off air arculatváltás, ez pedig költséges.

Igaz, volt már arra példa, hogy 10.000 forintból csinált valaki jó rádiót, de az egy szélsőséges eset.

Egy Hot AC átmenetet el tudnék képzelni a jelenegi arculattal is (csak kicsit kéne belenyúlni). Ahol mondjuk 50% a recurrent és gold dalok aránya. Recurrent alatt a 2010 előttieket, gold alatt a 2000 előttieket értem ebben az esetben, incl. 80-as évek. A Rádió M is ezt csinálta, miután elkezdett felfutni az Ozone/R1 Miskolcon, és eléggé bejöttt nekik.

Az, hogy a Balatonon nem szól semmi a 35+ éveseknek (jó persze, a salesesek mást hazudnak, tudom), az szerintem gáz.
Dawe1797 írta:Az Ozone FM megszűn(tet)ése óta ez az egyetlen hallgatható rádió Siófok környékén (a Music FM-et leszámítva), szerintem nem kéne változtatni!
Ez szubjektív. Az viszont objektív, hogy nincs "érett" rádió a környéken, csak a 20-30-as korosztály igényei számítanak. Ami a pénztárcák átlagos méretét tekintve, korcsoportos bontásban érthetetlen.
 #166778  Szerző: oldman

szblcs írta:
oldman írta:Amikor ott nem volt Rádió 1 és a Petőfi sem ezt a zenét játszotta, akkor már ők így rádióztak. Persze ilyenkor a kicsinek kell változtatnia általában, de azt se felejtsd el, hogy egy ilyen váltás, először hallgatóvesztéssel jár. Kis rádió, tehát nincs nagy költség egy rebrandingre.
Erősebb kutya 'szik, váltani _kell_.
Nem is kérdés. Nem ismerem azokat , akik összerakták, így azt sem tudom, hogy képesek-e más formátumra.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 38