RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#94981  Szerző: nyikolaj

Mondjuk a 103,5 Tokaj-danu/class,és a 103,8 Miskolc-Kossuth/Mr1 is elég közeli. Ugyan akkor a Ny.házán sokkal tökéletesebben fogható 103,5 és a 103,9(retro) esete még húzósabb.De tényleg!Érdeklődve kérdezem mint egyszerű ember,hogy miért kell egymás mellé tuszkolni közvetlenül rádiókat?Azt nekem senki ne mondja meg,hogy nem lett volna más freki koordináta.Annyira azért nincs telítettség egyik megyeszékhelyen sem.Még ha a szlovák,ukrán adókat is lehet fogni akkor sem hiszem el,hogy nincs más választás!
 #94977  Szerző: Glenn

Ja, csak akkor még nem volt Tokajból sugárzás. Csak 1998 óta van.
 #94976  Szerző: nyikolaj

Na igen,a tokaji 103,5 elég jól fogható még Miskolcon.Még egy konyharádióval is.Persze városrésztől függ.Amúgy személy szerint a helyi rádiót nem értem miért a 103 mhz-re tervezték.Anno még nem is volt telített a rádiós piac.Lett volna szerintem más freki is.Na mindegy.
 #94967  Szerző: Glenn

Még emlékszem a miskolciak felháborodására, mikor elindult ott a helyi a 103,0-n. Amiatt többé nem tudták fogni a Danubiust.
Amúgy a pestit fogták, mert a Juventus is jött ott a 89,5-ön.
 #94966  Szerző: nyikolaj

A bp-i 103,3? Az komoly lehetett!Nem a debreceni freki volt az?Ha jól tudom ott is ezen a frekin volt a Danu. Legalább is környékén.(103,5?)
 #94963  Szerző: Csongii

FLaci81 írta:Amíg nem volt országos lefedettség, addig Miskolcon befogtam a rádiót a 103.3 MHz-en egy ilyen készülékkel (monoban egész jól bejött, volt hogy nem is sistergett, sztereóban elég zajos volt már):

Kép

Volt több rádióm is akkoriban, de csak ez a készülék fogta be.

ÁÁÁÁÁ, nem hiszed el UGYAN ilyen van a konyhánkban, mai napig működik és azon hallgatom a rádiókat, ha kajálok. :shock: 8-) :D
Ez fogja be nekem a Bajai Rádió 1-t és Gong-t is. :yeah:
 #94960  Szerző: FLaci81

Amíg nem volt országos lefedettség, addig Miskolcon befogtam a rádiót a 103.3 MHz-en egy ilyen készülékkel (monoban egész jól bejött, volt hogy nem is sistergett, sztereóban elég zajos volt már):

Kép

Volt több rádióm is akkoriban, de csak ez a készülék fogta be.
 #94956  Szerző: benjamin

Feltöltitek? :)
 #94942  Szerző: Glenn

Nekem meg az 1986-os (legelső évi) két nyelvű műsorzárás.
Meg szignálgyűjtemény 1986-1990 között.
 #94930  Szerző: nyikolaj

Nekem is van kazim,valahol amire a Jáksó ismerkedős műsorát felvettem ami szombatonként volt :D Meg a road show szignált. Igaz ez most volt nem olyan rég.kb úgy 12 éve. :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 110