RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#94967  Szerző: Glenn

Még emlékszem a miskolciak felháborodására, mikor elindult ott a helyi a 103,0-n. Amiatt többé nem tudták fogni a Danubiust.
Amúgy a pestit fogták, mert a Juventus is jött ott a 89,5-ön.
 #94966  Szerző: nyikolaj

A bp-i 103,3? Az komoly lehetett!Nem a debreceni freki volt az?Ha jól tudom ott is ezen a frekin volt a Danu. Legalább is környékén.(103,5?)
 #94963  Szerző: Csongii

FLaci81 írta:Amíg nem volt országos lefedettség, addig Miskolcon befogtam a rádiót a 103.3 MHz-en egy ilyen készülékkel (monoban egész jól bejött, volt hogy nem is sistergett, sztereóban elég zajos volt már):

Kép

Volt több rádióm is akkoriban, de csak ez a készülék fogta be.

ÁÁÁÁÁ, nem hiszed el UGYAN ilyen van a konyhánkban, mai napig működik és azon hallgatom a rádiókat, ha kajálok. :shock: 8-) :D
Ez fogja be nekem a Bajai Rádió 1-t és Gong-t is. :yeah:
 #94960  Szerző: FLaci81

Amíg nem volt országos lefedettség, addig Miskolcon befogtam a rádiót a 103.3 MHz-en egy ilyen készülékkel (monoban egész jól bejött, volt hogy nem is sistergett, sztereóban elég zajos volt már):

Kép

Volt több rádióm is akkoriban, de csak ez a készülék fogta be.
 #94956  Szerző: benjamin

Feltöltitek? :)
 #94942  Szerző: Glenn

Nekem meg az 1986-os (legelső évi) két nyelvű műsorzárás.
Meg szignálgyűjtemény 1986-1990 között.
 #94930  Szerző: nyikolaj

Nekem is van kazim,valahol amire a Jáksó ismerkedős műsorát felvettem ami szombatonként volt :D Meg a road show szignált. Igaz ez most volt nem olyan rég.kb úgy 12 éve. :)
 #71524  Szerző: benjamin

Én regisztrált tag vagyok és pédául azért kell regisztrálni mert van fórum.
 #71497  Szerző: chromsix

De miért kell a belépéshez regisztrálni, csak nem valami titkos dolog történik "odabent"? :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 109