RADIOSITE Fórum

• Árvíz FM

#117388  Szerző: LuciFerko

Akkor 100%, hogy a Dankónak készítik elő a terepet.
 #117387  Szerző: tomee87

Elkezdett Dankó Rádiósodni, tele van klasszikus magyar nótákkal, operettekkel ...
 #117386  Szerző: egon2

Már kívánságműsor is van az Árviz FM-en!Fél1ig a Dankó Rádió zenei palettájáról lehet választani fél1 után a Petőfi Rádió zenei palettájáról lehet választani.Érdekes zenei egyveleg,az biztos!
 #117383  Szerző: egon2

"Minden idők legnagyobb árvizei,ez az Árviz FM Magyarország!"
Egyébként a világban,gyakran vannak Árvizek,így ez a rádió akár 30 nap után i s sugározhat.De nevet válthat Időjárás FMre,hisz mostanában nyáron gyakoriak a hőhullámok,az extrém meleg napok!

Tavaszi szél vizet áraszt,hogy stílszerűek legyünk: https://www.youtube.com/watch?v=cNXPjwU8w8A
 #117128  Szerző: kukac

"Nem EN vagyok a tema, hanem az MR"
- akkor ne arról írj, hogy te hogyan látod másként.

"Szerintem pedig vannak dolgok, amikben neked van igazad es vannak dolgok, amikben pedig nekem... Es en nen megerteni nem akarom, pusztan ellenerveket hozok fel, hogy megertsem a gondolataidat.... "
- nem, te vitatkozol a tények szándékos figyelmen kívül hagyásával.

"Hozz fel ON-Topik erveket... Nem en vagyok a beszelgetes targya meg nem a tobbi user velemenye... De hulyeseget senki nem iert... En igy latom, Te ugy."
- ott vannak lentebb, csak el kéne olvasni mielőtt írsz...

"De az egyik orszag almajat a masik orszag almajaval mar osszelehet... Alma-Körte az olyan, mitha a Magyar Radiot az Osztrak/Nemet TV-vel hasonlitanam ossze a Radioik helyett..."
- nem, nem lehet, pont azért mert az egyik alma, a másik körte. a két ország állami médiájának üzemeltetése teljesen más elvek mentén, más érdektől vezérelve, más apparátussal, más célok érdekében történik, ezért csak annyi a közös bennük mint mondjuk az alma és a körte között, mindkettő gyümölcs...

"Ja. Szerintem pedig a jopeldat le kell masolni....
Ha az ember nem mondana, hogy ha nalunk is az lenNE, akkor nem lenne fejlodes..."
- a mondat első részét nagyjából szvsz nem vitatja senki, a másodikban nem látok összefüggést. a fejlődés nem annak függvénye hogy feltételes módban gondolkodunk.
 #117123  Szerző: csabyke

- nem kell a terelés, előzőleg gyökeresen más dolgokat írtál le, majd amikor párszor el lett magyarázva neked hogy rosszul látod, akkor próbálsz visszakozni...
Szerintem egy beszelgetesnek az a lenyege, hogy emberek dolgokat maskepp latnak... Nem EN vagyok a tema, hanem az MR

- a felvilágosítás megtörtént, csak nem akarod megérteni...
Szerintem pedig vannak dolgok, amikben neked van igazad es vannak dolgok, amikben pedig nekem... Es en nen megerteni nem akarom, pusztan ellenerveket hozok fel, hogy megertsem a gondolataidat....

- nem gondolhatom és más sem, ha hülyeséget írsz ne csodálkozz rajta hogy le leszel oltva!
Hozz fel ON-Topik erveket... Nem en vagyok a beszelgetes targya meg nem a tobbi user velemenye... De hulyeseget senki nem iert... En igy latom, Te ugy.

- nem hasonlítjuk össze az almát a körtével ((c) by G. Selmeczi), az osztrák királyi médiában európa egyik legjobban képzett szakembergárdája dolgozik, akiknek a feladata a hallgatók -és nem a kormány kiszolgálása. így aztán nem is érdemes párhuzamot vonni a kettő között. ebben az országban a magáncégeknek érdeke egyedül a minőségi produktum előállítása, az állami szektor mér rég a seggnyalásról szól, aki maradt, az mindenre hajlandó az állása érdekében (tisztelet a kivételnek, aki meg nem, az meghúzza magát, nehogy kirúgják).
csakhogy értsd: ez ma magyarország!

Köszi az infot!

De az egyik orszag almajat a masik orszag almajaval mar osszelehet... Alma-Körte az olyan, mitha a Magyar Radiot az Osztrak/Nemet TV-vel hasonlitanam ossze a Radioik helyett...

"Ha az MR tudna egy ilyen szinvonalat produkalni, szerintem a hallgatok nagy resze nem banna, ha MR-Akarmi lenne a csatorna neve xyFM helyett..."
- jöjjön a végére egy örökbecsű: -"ha nagyanyámnak kereke lenne, ő volna a villamos"...

Ja. Szerintem pedig a jopeldat le kell masolni....
Ha az ember nem mondana, hogy ha nalunk is az lenNE, akkor nem lenne fejlodes...
 #117120  Szerző: kukac

"En nem latom maskent a dolgot, de nem azert, mert hulyeseget irsz, hanem azert, mert sok dolgot en is hasonloan latok mint te, csak mivel nem ismerjuk egymast, igy a keves info a velemenyemnek csak egy resze, amit te nem tartasz jonak..."
- nem kell a terelés, előzőleg gyökeresen más dolgokat írtál le, majd amikor párszor el lett magyarázva neked hogy rosszul látod, akkor próbálsz visszakozni...

"Szerintem nem olyan nagy gond, hogy nem vagyok kepben bizonyos dolgokkal kapcsolatban, csak sertegetes helyett inkabb vilagosits fel, hogy kepben legyek..."
- a felvilágosítás megtörtént, csak nem akarod megérteni...

"Az IRONIAT a GR megnyilvanulassal kapcsolatban pedig ha nem erted, akkor nem tudo mit csinalni... Gondolhatod, hogy vagyok annyira kepben, hogy tisztaba legyek azzal, hogy miert kapcsoltak le az allami radiot..."
- nem gondolhatom és más sem, ha hülyeséget írsz ne csodálkozz rajta hogy le leszel oltva!

"Az, hogy az allami radio szakszerutlen munkat vegez, az egy dolog... Ez ellen nem mondok semmit..
De en az eletem soran tobb ORF es ARD altal uzemeltetett radiot hallgattam, mint MR tulajdonut, es szerintem nem tulzok, ha kijelentem, hogy nalam jobban ezen a forumon talan senki nem ismeri ki magat Osztrak es Nemet radiok musorstrukturajaval... En pl. csak is kizarolag allami radiot hallgatok Ausztriaban vagy Nemetorszagban es engem nem zavar, hogy allami, sot meg a 17,98 EUR-s Rundfunkbeitrag- ot is fizetem, szoval meg az anyagi egzisztenciamat is befolyasolja a dolog..
Es nap mint nap latom, illetve hallom, hogy 3-5 csatornaval milyen jol lelehet fedni a hallgatoi reteg nagy reszet meg pedig ugy, hogy a tartalom szuper..."
- nem hasonlítjuk össze az almát a körtével ((c) by G. Selmeczi), az osztrák királyi médiában európa egyik legjobban képzett szakembergárdája dolgozik, akiknek a feladata a hallgatók -és nem a kormány kiszolgálása. így aztán nem is érdemes párhuzamot vonni a kettő között. ebben az országban a magáncégeknek érdeke egyedül a minőségi produktum előállítása, az állami szektor mér rég a seggnyalásról szól, aki maradt, az mindenre hajlandó az állása érdekében (tisztelet a kivételnek, aki meg nem, az meghúzza magát, nehogy kirúgják).
csakhogy értsd: ez ma magyarország!

"Ha az MR tudna egy ilyen szinvonalat produkalni, szerintem a hallgatok nagy resze nem banna, ha MR-Akarmi lenne a csatorna neve xyFM helyett..."
- jöjjön a végére egy örökbecsű: -"ha nagyanyámnak kereke lenne, ő volna a villamos"...
 #117119  Szerző: csabyke

kukac írta:"Tudsz olvasni, Glückwunsch! en nem ismerem ki magamat a tekintetben az egyenerteku azzal, hogy nem vagyok kepbe
Mindenesetre en tovabbra is fenntartom, hogy nekem mint fogyasztonak mind1, hogy ki a tulaj, amig olyat sugaroz ami tetszik..
En megkockaztatom, hogy teged befektetoi oldalrol nem igazan vislne meg, ha a Neo Frekicsomag az MR-nel landolna :)"

- olvasni tudok, csak ahhoz képest hogy saját bevallásod szerint sem értesz hozzá, elég határozottan foglalsz állást olyanok véleményével szemben, akik esetleg évek óta pont ezen a területen dolgoznak, van rálátásuk, ebből élnek.
nem arról van szó, hogy engem mint fogyasztót (gondolom itt erre célzol) érint-e anyagilag ha állambácsi belekalamol abba amihez láthatóan nem ért, hanem hogy akarom-e egyáltalán a hozzá nem értés magasiskoláját bemutató állami médiát fogyasztani a kis pénzből működő, éppen ezért erősen a professzionális kialakítás, működtetés irányába kényszerített magánrádiók műsora helyett. azért azt ne felejtsük el hogy kishazánkban az összes rádió aki eddig megmutatta hogy kell rádiózni, mint külföldi tulajdonban volt. egyébként pedig ha elkommunizálják a neo frekicsomagját, azzal pont a rendszerváltás egyik eszméjét, és az eu egyik fontos alapelvét köpik szembe, de a magányugdíjpénzek ellopása, a trafikmutyi és társai tükrében láthatóan emiatt igazán nem lesz álmatlan éjszakája egyik politikusnak sem...

"A GR pelda pedig ugy kapcsolodik ide, hogy ott maris kivontak a gonosz allamot a konkurenciaharcbol, de az ironia mar fel sem tunik a kukacoskodas kozepette :)"
- ferdítés, nem azért állították le az állami médiát hogy ne legyen konkurenciája a magáncégeknek, hanem mert a válság miatt erre kényszerült az állam (nálunk sem ártana meglépni egy pénzügyi korlátozó csomagot, mert amíg ezres létszámú szakembergárdát rúgtak ki a királyi csatornáktól, addig évente 75 milliárdot költ rá az állam a mi pénzünkből.) úgyhogy nem ez a kukacoskodás, hanem az amit te csinálsz (bármennyire is ironikus, hogy erre pont nekem kell felhívnom a figyelmedet)...
update: görög-ügyben egy hír csak úgy a képbekerülés végett...

"Amugy hova vandorol helyileg az orszagos kerradiok profitja?"
- nem értem a kérdést, szerinted hová kellene vándorolnia?

"En nem vagyok egy kulfoldi befekteto ellenes, de azert ha ugyanazon profit az orszag hatarain bellul marad, az nem tesz eppen rosszat a gazdasagotoknak, gondolom en"
- így is fel lehet fogni, ezt a felfogást képviseli pártunk és kormányunk is.
de persze úgy is érdemes gondolkodni (hogy ne csak pénzköltés körül forogjon a agyunk kereke), hogy egy külföldi befektető hozza a szaktudást (ami itthon nincs), hozza az infrastruktúrát, vagy esetleg az itthoni piacon keresztül szerzi be, ugyanúgy munkahelyet teremt (esetleg több embert is foglalkoztat mint egy hazai vállalkozás, mert elsődleges célja a minőség megteremtése, nem pedig a túlélés, ne feledjük: az a külföldi aki itthon befektet, az tőkeerős, ez nem feltétlen mondható el a hazai vállalkozásokról). Amikor pl. egy hazai rádiótulajdonos eleve azzal a bevallott céllal csinál kirakatrádiót (a szó rossz értelmében), hogy rámenjen a műsorpályázatos pénzekre, ott nem a hallgató fog hasznot húzni a dologból, elhiheted! ezt csak azért fejtettem ki neked, hogy egy kicsit képben legyél, talán egy picit másként látod a dolgot mostantól...
En nem latom maskent a dolgot, de nem azert, mert hulyeseget irsz, hanem azert, mert sok dolgot en is hasonloan latok mint te, csak mivel nem ismerjuk egymast, igy a keves info a velemenyemnek csak egy resze, amit te nem tartasz jonak...

Szerintem nem olyan nagy gond, hogy nem vagyok kepben bizonyos dolgokkal kapcsolatban, csak sertegetes helyett inkabb vilagosits fel, hogy kepben legyek...

Az IRONIAT a GR megnyilvanulassal kapcsolatban pedig ha nem erted, akkor nem tudo mit csinalni... Gondolhatod, hogy vagyok annyira kepben, hogy tisztaba legyek azzal, hogy miert kapcsoltak le az allami radiot...

Az, hogy az allami radio szakszerutlen munkat vegez, az egy dolog... Ez ellen nem mondok semmit..
De en az eletem soran tobb ORF es ARD altal uzemeltetett radiot hallgattam, mint MR tulajdonut, es szerintem nem tulzok, ha kijelentem, hogy nalam jobban ezen a forumon talan senki nem ismeri ki magat Osztrak es Nemet radiok musorstrukturajaval... En pl. csak is kizarolag allami radiot hallgatok Ausztriaban vagy Nemetorszagban es engem nem zavar, hogy allami, sot meg a 17,98 EUR-s Rundfunkbeitrag- ot is fizetem, szoval meg az anyagi egzisztenciamat is befolyasolja a dolog..
Es nap mint nap latom, illetve hallom, hogy 3-5 csatornaval milyen jol lelehet fedni a hallgatoi reteg nagy reszet meg pedig ugy, hogy a tartalom szuper...

Ha az MR tudna egy ilyen szinvonalat produkalni, szerintem a hallgatok nagy resze nem banna, ha MR-Akarmi lenne a csatorna neve xyFM helyett...
 #117112  Szerző: kukac

"Tudsz olvasni, Glückwunsch! en nem ismerem ki magamat a tekintetben az egyenerteku azzal, hogy nem vagyok kepbe
Mindenesetre en tovabbra is fenntartom, hogy nekem mint fogyasztonak mind1, hogy ki a tulaj, amig olyat sugaroz ami tetszik..
En megkockaztatom, hogy teged befektetoi oldalrol nem igazan vislne meg, ha a Neo Frekicsomag az MR-nel landolna :)"

- olvasni tudok, csak ahhoz képest hogy saját bevallásod szerint sem értesz hozzá, elég határozottan foglalsz állást olyanok véleményével szemben, akik esetleg évek óta pont ezen a területen dolgoznak, van rálátásuk, ebből élnek.
nem arról van szó, hogy engem mint fogyasztót (gondolom itt erre célzol) érint-e anyagilag ha állambácsi belekalamol abba amihez láthatóan nem ért, hanem hogy akarom-e egyáltalán a hozzá nem értés magasiskoláját bemutató állami médiát fogyasztani a kis pénzből működő, éppen ezért erősen a professzionális kialakítás, működtetés irányába kényszerített magánrádiók műsora helyett. azért azt ne felejtsük el hogy kishazánkban az összes rádió aki eddig megmutatta hogy kell rádiózni, mint külföldi tulajdonban volt. egyébként pedig ha elkommunizálják a neo frekicsomagját, azzal pont a rendszerváltás egyik eszméjét, és az eu egyik fontos alapelvét köpik szembe, de a magányugdíjpénzek ellopása, a trafikmutyi és társai tükrében láthatóan emiatt igazán nem lesz álmatlan éjszakája egyik politikusnak sem...

"A GR pelda pedig ugy kapcsolodik ide, hogy ott maris kivontak a gonosz allamot a konkurenciaharcbol, de az ironia mar fel sem tunik a kukacoskodas kozepette :)"
- ferdítés, nem azért állították le az állami médiát hogy ne legyen konkurenciája a magáncégeknek, hanem mert a válság miatt erre kényszerült az állam (nálunk sem ártana meglépni egy pénzügyi korlátozó csomagot, mert amíg ezres létszámú szakembergárdát rúgtak ki a királyi csatornáktól, addig évente 75 milliárdot költ rá az állam a mi pénzünkből.) úgyhogy nem ez a kukacoskodás, hanem az amit te csinálsz (bármennyire is ironikus, hogy erre pont nekem kell felhívnom a figyelmedet)...
update: görög-ügyben egy hír csak úgy a képbekerülés végett...

"Amugy hova vandorol helyileg az orszagos kerradiok profitja?"
- nem értem a kérdést, szerinted hová kellene vándorolnia?

"En nem vagyok egy kulfoldi befekteto ellenes, de azert ha ugyanazon profit az orszag hatarain bellul marad, az nem tesz eppen rosszat a gazdasagotoknak, gondolom en"
- így is fel lehet fogni, ezt a felfogást képviseli pártunk és kormányunk is.
de persze úgy is érdemes gondolkodni (hogy ne csak pénzköltés körül forogjon a agyunk kereke), hogy egy külföldi befektető hozza a szaktudást (ami itthon nincs), hozza az infrastruktúrát, vagy esetleg az itthoni piacon keresztül szerzi be, ugyanúgy munkahelyet teremt (esetleg több embert is foglalkoztat mint egy hazai vállalkozás, mert elsődleges célja a minőség megteremtése, nem pedig a túlélés, ne feledjük: az a külföldi aki itthon befektet, az tőkeerős, ez nem feltétlen mondható el a hazai vállalkozásokról). Amikor pl. egy hazai rádiótulajdonos eleve azzal a bevallott céllal csinál kirakatrádiót (a szó rossz értelmében), hogy rámenjen a műsorpályázatos pénzekre, ott nem a hallgató fog hasznot húzni a dologból, elhiheted! ezt csak azért fejtettem ki neked, hogy egy kicsit képben legyél, talán egy picit másként látod a dolgot mostantól...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 21