noartist írta:az átirányítást a risefm.hu-ról nem kéne megszüntetni szerintem,nekem még be van rögzülve,hogy lenyomom az r betűt a keresősávban,és egy enter után már az oldalon is vagyok.sokak vannak még így.szerkesztve:
leesett

noartist írta:az átirányítást a risefm.hu-ról nem kéne megszüntetni szerintem,nekem még be van rögzülve,hogy lenyomom az r betűt a keresősávban,és egy enter után már az oldalon is vagyok.sokak vannak még így.szerkesztve:
noartist írta:JoNeS írta:Ma vagy holnap a mobil csatorna és a régi széles sáv és szét lesz választva. napok óta olyan nagymértékű támadásnak van kitéve a régi stream szerver, hogy csoda hogy szól még. ezért mindent igyekszem az új, redundáns és ezen kívül szakadás ellen 3szorosan biztosított streamre terelni, persze egyértelműen jelentős hallgató veszteség várható. Ez ilyen pálya...a TuneIN-nek is elküldtem a javaslatot a módosításra,hátha ők is már az új stream-et fogják szórni hamarosan.
JoNeS írta:Ma vagy holnap a mobil csatorna és a régi széles sáv és szét lesz választva. napok óta olyan nagymértékű támadásnak van kitéve a régi stream szerver, hogy csoda hogy szól még. ezért mindent igyekszem az új, redundáns és ezen kívül szakadás ellen 3szorosan biztosított streamre terelni, persze egyértelműen jelentős hallgató veszteség várható. Ez ilyen pálya...a TuneIN-nek is elküldtem a javaslatot a módosításra,hátha ők is már az új stream-et fogják szórni hamarosan.
JoNeS írta: Nos ebben Neked van igazad, sajnos nem került még ki az új alkalmazás és az app-ban a régi elérés van. Ez ügyben igazad van!Amíg nincs kint az új alkalmazás, addig nem kerül vissza a szerkesztett adás a régi streamre?
noartist írta:JoNeS írta:Bocsi,bocsi....mobilon még mindig a RiseFM appon keresztül hallgatom a rádiót....noartist írta:Nagyon idegesítő ez az ,,Új szerverre költöztünk!" duma 2 percenként egymás után 3x,ki is nyomtam mostmár...
Persze az fel sem merül, hogy tényleg oda kellene kattintani hogy azt a csatornát hallgasd ami a szerkesztett műsor és nincs benne ilyen szöveg!
JoNeS írta:Bocsi,bocsi....mobilon még mindig a RiseFM appon keresztül hallgatom a rádiót....noartist írta:Nagyon idegesítő ez az ,,Új szerverre költöztünk!" duma 2 percenként egymás után 3x,ki is nyomtam mostmár...
Persze az fel sem merül, hogy tényleg oda kellene kattintani hogy azt a csatornát hallgasd ami a szerkesztett műsor és nincs benne ilyen szöveg!
noartist írta:Nagyon idegesítő ez az ,,Új szerverre költöztünk!" duma 2 percenként egymás után 3x,ki is nyomtam mostmár...