RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#183680  Szerző: noartist

Lady Gaga - Poker Face 😨
 #183674  Szerző: shadoe

zoLee írta: 2019.06.11. 13:06 Minek?
A Sláger az egyik legerősebb brand az országban. A zenei repertoár mindennapos bővülésével kvázi a leghallgatóbarátabb rádió lett. Most dübörög csak igazán.

Meg eleve Juventusról nevezték át :D
Mégis mi értelme lenne visszanevezni? XDDD
Az már egy megfáradt rádió volt.

Minek elrontani azt, ami tökéletesen működik?
Az egy tipik magyar húzás lenne :lool:
De szerencsére román a gazda, ők azért értenek a rádiózáshoz :party:
Minden szavaddal egyetértek. A Juventus egy megfáradt, arctalan rádió volt, jobb, hogy ment a levesbe. A 90-es évek rosszemlékű Rádió 1-e, sőt még a mai Rádió 1-nél is borzalmasabb rádió volt, unalmas, elcsépelt, gagyi számokkal, nulla zenei ízléssel, ráadásul újdonságokat a napi rotációban nem is adtak. Az akkori magyar zene pedig (Kozsó, Bestiák, Hip Hop Boys, Picasso Branch és társai), amit nyomtak, áááh... a mai napig kiráz a hideg tőlük! Szintén talált süllyedt, hogy a románok legalább értenek a rádiózáshoz. Elég belehallgatni a közszolgálati adásukba, tömegesen nyomják az idehaza sose hallható, játszásra nálunk esélytelen angolszász csúcsslágereket, és akkor még a kereskedelmi adóikról nem is beszéltem. Volna mit tanulni - nekünk - a románoktól.
 #183671  Szerző: Glenn

LuciFerko írta: 2019.06.11. 07:52 Szépen vissza kéne hozni a Juventus brandet. :ninja:
+1 :yes:
Pláne, hogy az eredeti volt, a Sláger meg "lopott" név...
 #183670  Szerző: Jozsfm964

Támogatom!
LuciFerko írta: 2019.06.11. 07:52 Szépen vissza kéne hozni a Juventus brandet. :ninja:
 #183664  Szerző: zoLee

Minek?
A Sláger az egyik legerősebb brand az országban. A zenei repertoár mindennapos bővülésével kvázi a leghallgatóbarátabb rádió lett. Most dübörög csak igazán.

Meg eleve Juventusról nevezték át :D
Mégis mi értelme lenne visszanevezni? XDDD
Az már egy megfáradt rádió volt.

Minek elrontani azt, ami tökéletesen működik?
Az egy tipik magyar húzás lenne :lool:
De szerencsére román a gazda, ők azért értenek a rádiózáshoz :party:
 #183663  Szerző: LuciFerko

Szépen vissza kéne hozni a Juventus brandet. :ninja:
 #183653  Szerző: mihalylovics

Pár perce: Eric Prydz - Pjanoo, beszarok... Nem egész 10 éve még a Rise FM-en hallgattuk, most meg már "Sláger"... :D
 #183647  Szerző: zakopanendre

shadoe írta:Úgy látom, ez a Wellhello sokaknál vízválasztó a rádiókat illetően. Én már olyan szinten nem bírom a halottpénzikével együtt, hogy első hallásra elkapcsolok. Egyelőre úgy áll a rádiós piacunk, hogy sajnos úgy tűnik, a magyar rádiók igenis belehalnának, ha az 50 agyonjátszott limonádéjukon kívül valamivel többet is fel kéne mutatni. Ha a Sláger Fm valóban ennyire jó és változatos, akkor nagyon sajnálom, hogy én nem tudom hallgatni, kívül vagyok a vételi körzetén.
A magyar rádiózásra mikor volt jellemző a vagányság vagy az újdonságokra való nyitottság, törekvés? Csak egy-egy példát tudnék magamtól felsorolni, amikor történt valami merész, valami szokatlan.
A reggeli műsorukon kívül szerintem kifejezetten kellemes a Sláger FM.
 #183640  Szerző: shadoe

Úgy látom, ez a Wellhello sokaknál vízválasztó a rádiókat illetően. Én már olyan szinten nem bírom a halottpénzikével együtt, hogy első hallásra elkapcsolok. Egyelőre úgy áll a rádiós piacunk, hogy sajnos úgy tűnik, a magyar rádiók igenis belehalnának, ha az 50 agyonjátszott limonádéjukon kívül valamivel többet is fel kéne mutatni. Ha a Sláger Fm valóban ennyire jó és változatos, akkor nagyon sajnálom, hogy én nem tudom hallgatni, kívül vagyok a vételi körzetén.
 #183638  Szerző: Dani

homerhamm írta: 2019.06.09. 18:29
zakopanendre írta: 2019.06.09. 17:38 No Stress ment ma délután. Azt hiszem a Sláger FM tökéletesen le fogja fedni azt a rést, amit a 99.5 pótolna.
Szerintem nem is lesz már Pesten Best FM.
Azért én arra kíváncsi vagyok, hogy vajon mi történhetett a BestFM-el, miért akadt meg az indulása.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 102