RADIOSITE Fórum

• Adótornyok

#165497  Szerző: altermanus

szblcs írta:
altermanus írta:
szblcs írta: Nem a R1 esélyes a Class helyére, ezt engedjétek el.
azért ezt - a mondatot, szblcs - gondold meg jól....
Miért, mi a probléma vele?
az, hogy a politika úgy is megoldja azt, hogy a rádió 1 valamilyen úton-módon, ki fogják harcolni a class frekvenciáit... csak legyünk túl a következő választáson, és a Class peren...
azt se akarta elhinni senki sem, hogy a dankó valaha feltőr FM-re... pedig én az árvíz FM után nem sokkal, mondogattam jó pár ismerősnek. Sőt, egy facebook csoportba is írtam, írnom sem kell, hogy hülyének néztek..., :gülü: na jó itt talán nem, de hidd el lesz olyan törvény (képesek rá), hogy megcsinálják én ebbe olyan biztos vagyok, mint ahogy itt ülök a laptopom előtt, és pötyögök a fórumon, és te meg elolvasod a most a hozzászólásomat
 #165483  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Háát.. Én már nem lepődnék meg semmin. Én arra gondoltam,hogy legyen országos..tehát a Class fm frekik helyén.. és azokon a frekiken ahol eddig sugároztak,,pl:Miskolc 96.3, ott szünjön meg,és kerüljön át a 98.3-ra ahol régen a Class szólt. Ez miért lenne rossz alternatíva?
Ez nem rossz alternatíva, de a Rádió 1 nem ezt tervezi.
 #165482  Szerző: nyikolaj

Háát.. Én már nem lepődnék meg semmin. Én arra gondoltam,hogy legyen országos..tehát a Class fm frekik helyén.. és azokon a frekiken ahol eddig sugároztak,,pl:Miskolc 96.3, ott szünjön meg,és kerüljön át a 98.3-ra ahol régen a Class szólt. Ez miért lenne rossz alternatíva?
 #165479  Szerző: markfelt

altermanus írta:
szblcs írta:
Kovi02 írta:
Ezt hogy érted? Vigye el az országos frekicsomagot(én az R1 helyett inkább DX-elnék a frekiken :D )? Vagy úgy érted,hogy kerüljön fel a helyi "nagyadóra",ahol van? (mondjuk ahol ad,csak Győrben,Budapesten és Miskolcon van ilyen)
Nem a R1 esélyes a Class helyére, ezt engedjétek el.
Miért, mi a probléma vele?
 #165473  Szerző: altermanus

szblcs írta:
Kovi02 írta:
nyikolaj írta:Mondjuk nem lenne rossz,ha a gerincadókon is menne az R1,és így országos rádióvá válna...Már csak azért is,mert így nem lenne ez a kalamajka csúszások a vidéki frekiken,meg az örökös kérdészáporok,hogy mikor lesz itt/ott R1..?!
Ezt hogy érted? Vigye el az országos frekicsomagot(én az R1 helyett inkább DX-elnék a frekiken :D )? Vagy úgy érted,hogy kerüljön fel a helyi "nagyadóra",ahol van? (mondjuk ahol ad,csak Győrben,Budapesten és Miskolcon van ilyen)
 #165468  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:
nyikolaj írta:Mondjuk nem lenne rossz,ha a gerincadókon is menne az R1,és így országos rádióvá válna...Már csak azért is,mert így nem lenne ez a kalamajka csúszások a vidéki frekiken,meg az örökös kérdészáporok,hogy mikor lesz itt/ott R1..?!
 #165466  Szerző: Kovi02

#165459  Szerző: nyikolaj

Mondjuk nem lenne rossz,ha a gerincadókon is menne az R1,és így országos rádióvá válna...Már csak azért is,mert így nem lenne ez a kalamajka csúszások a vidéki frekiken,meg az örökös kérdészáporok,hogy mikor lesz itt/ott R1..?!
 #165440  Szerző: Kovi02

asr27 írta:Pécs 105.5 sípol
Kab-hegy 100.5 semmi
Nagykanizsa 93.6 semmi
Pécs az nálam is jön,Szeged 94,9 nem sípol a többire nincs rálátásom.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 87