RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#72732  Szerző: Permi

Attis írta:
mlaszlo írta:Rá tudna valaki nézni a Thor műhold 11747-es (SR: 28000, FEC: 5/6) TP-jén a Fishing & Hunting, Prizma TV és Reflektor csatornákra? Azt rebesgetik, hogy rákerült a Digi-s Nagravision3 kódolás, de még nem láttam egyértelmű infót róla, hogy valóban nyitja-e a kártya.
Szerintem csak simán FTA lett. De tény, nálam is jönnek Digin.
nem FTA, előfizu nyitja őket. szerintem köze lehet ahhoz h. a sportklub mégsem került ki a digi kinálatából... :csukottszem:
 #72692  Szerző: Attis

mlaszlo írta:Rá tudna valaki nézni a Thor műhold 11747-es (SR: 28000, FEC: 5/6) TP-jén a Fishing & Hunting, Prizma TV és Reflektor csatornákra? Azt rebesgetik, hogy rákerült a Digi-s Nagravision3 kódolás, de még nem láttam egyértelmű infót róla, hogy valóban nyitja-e a kártya.
Szerintem csak simán FTA lett. De tény, nálam is jönnek Digin.
 #72666  Szerző: mlaszlo

Rá tudna valaki nézni a Thor műhold 11747-es (SR: 28000, FEC: 5/6) TP-jén a Fishing & Hunting, Prizma TV és Reflektor csatornákra? Azt rebesgetik, hogy rákerült a Digi-s Nagravision3 kódolás, de még nem láttam egyértelmű infót róla, hogy valóban nyitja-e a kártya.
 #69237  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Hát de nem az övék a csatorna?
Szerintem nem jött létre az üzlet és maradt az IKO-nál, különben nem hiszem hogy önálló csatornán indította volna a Digi a DigiSport+ csatornát.
 #69236  Szerző: djlacee

Hát de nem az övék a csatorna?
 #69235  Szerző: mlaszlo

ÁSZF változás ápr. 24-étől

A közleményben nem térnek ki rá, de az április 24-étől érvényes csatornakiosztásban a műholdas csomagban sem szerepel már a Sport Klub, így valószínűleg a Digikábelhez hasonlóan innen is kikerül.
 #67821  Szerző: Mipi

mlaszlo írta:Nagyot harap a Digi

Óriási fordulat érik a kábeltévé-piacon, mert a Digi megvenné a legfőbb riválisát, a UPC-t Romániában. A magyarországi érdekeltségekkel is bíró vállalatok (a nagyváradi székhelyű RCS&RDS távközlési cégcsoport és a UPC) több romániai napilap értesülése szerint is előrehaladott tárgyalásokat folytat a UPC romániai leányának felvásárlásáról.

A két cég vezetése állítólag megállapodott arról is hogy az RCS&RDS a romániai piacért cserébe más országokban átengedné a teret az UPC-nek.

Ez nem biztos, hogy nekünk olyan jó lesz :(
Ha meg monopolhelyzetbe kerül akkor az már szívás nekik!
 #67814  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Digi TV: jöhetnek a combi DVB-T és DVB-S2 vevők!

Belgrádban tartott tájékoztatóján a Digi TV mögött álló RCS&RDS ismertette új generációs set-top-boxainak terveit.

Az új készülékek a Szerbiában 2012 áprilisára tervezett analóg lekapcsolásban is fontos szerepet kapnának, mivel egyszerre lennének képesek venni a Digi TV kódolt műholdas, valamint a földi digitális sugárzás kódolatlan (MPEG4) műsorait.

Az RCS&EDS nemcsak Szerbiában, hanem más piacain is bevezetné a Hyundai és a Humax által fejlesztett új generációs vevőket, melyek DVB-S2/MPEG-4 vételt is lehetővé tesznek, azaz megjelenhetnek a HD adások, ill. VOD és PPV szolgáltatások (Romániában már nyújt PPV filmcsatornát a Digi TV.) továbbá a készülékek digitális videofelvevőként (PVR) is működnének.
Szerbiában analóg lekapcsolás 2012ben? Cöcöcöcö.... :)
 #67793  Szerző: mlaszlo

Digi TV: jöhetnek a combi DVB-T és DVB-S2 vevők!

Belgrádban tartott tájékoztatóján a Digi TV mögött álló RCS&RDS ismertette új generációs set-top-boxainak terveit.

Az új készülékek a Szerbiában 2012 áprilisára tervezett analóg lekapcsolásban is fontos szerepet kapnának, mivel egyszerre lennének képesek venni a Digi TV kódolt műholdas, valamint a földi digitális sugárzás kódolatlan (MPEG4) műsorait.

Az RCS&EDS nemcsak Szerbiában, hanem más piacain is bevezetné a Hyundai és a Humax által fejlesztett új generációs vevőket, melyek DVB-S2/MPEG-4 vételt is lehetővé tesznek, azaz megjelenhetnek a HD adások, ill. VOD és PPV szolgáltatások (Romániában már nyújt PPV filmcsatornát a Digi TV.) továbbá a készülékek digitális videofelvevőként (PVR) is működnének.
 #67792  Szerző: mlaszlo

Nagyot harap a Digi

Óriási fordulat érik a kábeltévé-piacon, mert a Digi megvenné a legfőbb riválisát, a UPC-t Romániában. A magyarországi érdekeltségekkel is bíró vállalatok (a nagyváradi székhelyű RCS&RDS távközlési cégcsoport és a UPC) több romániai napilap értesülése szerint is előrehaladott tárgyalásokat folytat a UPC romániai leányának felvásárlásáról.

A két cég vezetése állítólag megállapodott arról is hogy az RCS&RDS a romániai piacért cserébe más országokban átengedné a teret az UPC-nek.

Ez nem biztos, hogy nekünk olyan jó lesz :(
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 88