RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#42370  Szerző: Andrew5

djlacee írta:Andrew5, kérlek mondj meg nekem valamit! Ez a rádió létezik? Mi ez az állandó leállás, költözködés, stb? Például most hol van a weboldal?

Természetesen létezik, ez egy rövidke átmeneti állapot. A sugárzás folyamatos, néha van rövidke leállás. A weboldal is elérhető lessz mihelyt a szervergép netközelbe kerül. Egyenlőre röviden ennyi.
 #42369  Szerző: djlacee

Andrew5, kérlek mondj meg nekem valamit! Ez a rádió létezik? Mi ez az állandó leállás, költözködés, stb? Például most hol van a weboldal?
 #42095  Szerző: VidámSrác

igen, mert eddig csak egy 120 négyzetméteres szélerőmű volt a rádió mellett, csak mostanában nem fújt arrafelé a szél. így a tisza elterelésével vízerőmű létesül majd hamarosan a jazz fm stúdiója mellett. :D :D :D

bocs, de általában brillírozom éjszakánként és ezt most nem hagyhattam ki :shock: :shock:
 #42088  Szerző: mgabor

elment az áram, de már építik mellé az erőművet is.
 #42083  Szerző: donder

Mi történt a Jazz FM-mel?
dél óta nem szól, csak üres sztereó. RDS sincs.
http://jazzfm.hu/ nem elérhető!
:oops:
Kép
Most lenne az átépítés vagy csak elfelejtettek szólni a leállásról???
 #41449  Szerző: NagyBela

:lol:
Még egy aprócska közbevetés:

Elképzeltem a hivatalos határozatot!

Kedves cím!

Örömmel tudatjuk veled, hogy a működésedet 2014 dec 31-ig, vagy a digitális átállásig, de maximum 5 évvel a mai nappal, hatalmas örömmel és maximális vidámsággal meghosszabbítottuk!

Reméljük, hogy ennek a ténynek nagyon fogsz örülni!

Üdvözlettel: Az illetékes szerv. :lol:
 #40927  Szerző: Obladioblada

Ritka az ehhez fogható remek hír manapság. Csak gratulálni tudok... :P
 #40913  Szerző: VidámSrác

donder írta:
VidámSrác írta:működik még ez a rádió? szól még egyáltalán valami? vagy csak az engedély van meg?
:oops: Hogy érted???? Persze hogy szól, mi az hogy! Valamelyik nap monitoringoztam egy kölcsön PIRA75-tel és 1 Wattal több volt az ERP jön. Adóengedély meg biztos van... :mellow: !
jajj, hát nem rosszindulatból, csak Andrew korábban azt írta, hogy átépítik (megint? mindig?) a stúdiót és emiatt az adás szünetel. akkor az átépítés ezek szerint megvolt. hát ha ezt tudtam volna, akkor a bejáratott brit csatornáim helyett éjjel-nappal a jazz fm-et hallgattam volna. apropó hallgatás: hová lett a honlap? (konkrétan az az oldal, amin az áll, hogy a jazz fm online hamarosan indul.) :lol: :lol: :lol:
 #40903  Szerző: djlacee

Olyan negatívak vagytok :shock:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 59