RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#70806  Szerző: egon2

A Katolikus Rádió az FM 102,1 Mhz-re 1 évre kapott műsor szolgáltatási jogosultságot?
 #70805  Szerző: markfelt

Engem ez a KATRADIO RDS zavar.
Miért nem lehetne mondjuk "__MKR___"?

Mint a horvátoknál...
 #70804  Szerző: LuciFerko

új PI kód van: B0AA :D
 #70790  Szerző: LuciFerko

Sokol404 írta:
moby67 írta:
Rádiós írta:Nem akarok senkit megsérteni, de nem rohadtul mindegy, hogy egy Katolikus rádió stereo vagy mono? Szól oszt jóvan! Aki ezt naponta hallgatja annak az rds sem fontos, meg hogy mekkora antennával meg milyen furmányos technikával lehet befogni. Állítom sokan nem is tudnak róla, hogy létezik! Menjetek inkább csajozni, de komolyan!
Tévedsz!!!
Sokan már várták és tudnak is róla!
Sőt: van, aki ennél azért többet is várt. :oops:

Ha rajtam múlott volna, továbbra is hagytam volna, hogy országos maradjon. Csak úgy van értelme! Mik ezek a kis szigetek? Ugyan már!
főleg, hogy a hallgatóság nagy része falusi idős emberek voltak.
 #70787  Szerző: Sokol404

csokie írta:Nálam nincs szinte semmilyen jelszintkülönbség a Sztár és a Katradio között. gondolom a mono adás miatt visszább kellett venni, mert akkor túllépné a vételkörzetét.
Istenem, mért' baj az, ha túllépi? :mellow:

(tudom, biztos zavarna más adókat, de hát akkor mit ér az egész...)
 #70786  Szerző: Sokol404

moby67 írta:
Rádiós írta:Nem akarok senkit megsérteni, de nem rohadtul mindegy, hogy egy Katolikus rádió stereo vagy mono? Szól oszt jóvan! Aki ezt naponta hallgatja annak az rds sem fontos, meg hogy mekkora antennával meg milyen furmányos technikával lehet befogni. Állítom sokan nem is tudnak róla, hogy létezik! Menjetek inkább csajozni, de komolyan!
Tévedsz!!!
Sokan már várták és tudnak is róla!
Sőt: van, aki ennél azért többet is várt. :oops:

Ha rajtam múlott volna, továbbra is hagytam volna, hogy országos maradjon. Csak úgy van értelme! Mik ezek a kis szigetek? Ugyan már!

(Egy kis pénzzel maradhatott volna az MW*, vagy ha mindenki FM-et akar, akkor az eredeti elképzelés szerint a neon-fm, vagy az emerkettő hálózatát kapta volna meg, oszt' lehetne ajvékolni).

*nekem ne mondja senki, hogy drága a KH, mert tőlünk csóróbb országokban -igen, vannak ilyenek is!- tele a sáv MW-adókkal, és nem omlik össze a gazdaság. Az egész csupán akarat kérdése. Ha akarjuk, van rá pénz!
 #70785  Szerző: Sokol404

mlaszlo írta:Nekem kicsit gyengébbnek tűnik, mint a Sztár FM volt. Errefelé most úgy jön, mint a Gellért-hegyi adók.
Én eredetileg arra számítottam, hogy a 92,9-et kapja meg, vagy a "Club Radio" (= :vomit: ) egyik frekvenciáját. De ez is jó, sőt: várakozásokon felüli!

Aztán a másik gondolatom azt volt, ha már elvesztették az országos lefedettséget, hátha egy nagyadót kap. 80 kW-tal egy megfelelő frekin akár még erre is szólna!
De hát utánanéztem: 741 W-tal sugároz. Ugyan meddig szól el az...! :stare:

A Sztár FM-et meg sajnálom, hogy megszűnt, mert régi zenéket játszó adó nincs is az országban. Azaz a Sláger és a SztárFM megszűnésével zéró a nosztalgiaadók száma. Ki hitte volna, hogy egy se marad... :sealed:

Nem hittem volna, hogy Fidesz - Kéj Dí eN Pí -kormány ideje alatt szúrnak ki egy vallási, keresztény, konzervatív adóval! Ez rájuk nézve szégyen!
 #70784  Szerző: LuciFerko

kiv leszek mikor indul a fehérvári, a szomszédasszony már hetek óta ezzel háborgat. Eléggé vallásos, régebben szinte csak az MKR-t hallgatta középhullámon.
 #70783  Szerző: Sokol404

LewyDee írta:
Dani írta:
admin írta:http://bit.ly/ekxjTE
Nem repesek az örömtől... Én biztos nem ennek a rádiónak adtam volna frekvenciát... :/

Na de nem is vártam volna többet ettől a médiatanácstól, mivel ez a banda szeretné már 10 éve a Kaotikus Rádiót fm-re. És szerintem addig nem lesz megállás, míg pesten nem lesz egy Európa Szent István rádiók még. Kell a népbutítás. Isten segít jajj mert olyan szerencsétlenek vagyunk jajjajajj Imádkozzunk! :)

Inkább Tudatos Élet Rádiót tudnék elképzelni
Nem fogsz belehalni, ha lesz egy vallási rádió is ott, ahol laksz. Vagy igen?
Tudod, semmit sem kötelező hallgatni. :csukottszem:
 #70782  Szerző: LuciFerko

Gyurii91 írta:vid lesz? 8-)
legyen? 8-)
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 72