A Katolikus Rádió az FM 102,1 Mhz-re 1 évre kapott műsor szolgáltatási jogosultságot?
Engem ez a KATRADIO RDS zavar.
Miért nem lehetne mondjuk "__MKR___"?
Mint a horvátoknál...
Sokol404 írta:főleg, hogy a hallgatóság nagy része falusi idős emberek voltak.moby67 írta:Sőt: van, aki ennél azért többet is várt.Rádiós írta:Nem akarok senkit megsérteni, de nem rohadtul mindegy, hogy egy Katolikus rádió stereo vagy mono? Szól oszt jóvan! Aki ezt naponta hallgatja annak az rds sem fontos, meg hogy mekkora antennával meg milyen furmányos technikával lehet befogni. Állítom sokan nem is tudnak róla, hogy létezik! Menjetek inkább csajozni, de komolyan!Tévedsz!!!
Sokan már várták és tudnak is róla!![]()
Ha rajtam múlott volna, továbbra is hagytam volna, hogy országos maradjon. Csak úgy van értelme! Mik ezek a kis szigetek? Ugyan már!
csokie írta:Nálam nincs szinte semmilyen jelszintkülönbség a Sztár és a Katradio között. gondolom a mono adás miatt visszább kellett venni, mert akkor túllépné a vételkörzetét.Istenem, mért' baj az, ha túllépi?
moby67 írta:Sőt: van, aki ennél azért többet is várt.Rádiós írta:Nem akarok senkit megsérteni, de nem rohadtul mindegy, hogy egy Katolikus rádió stereo vagy mono? Szól oszt jóvan! Aki ezt naponta hallgatja annak az rds sem fontos, meg hogy mekkora antennával meg milyen furmányos technikával lehet befogni. Állítom sokan nem is tudnak róla, hogy létezik! Menjetek inkább csajozni, de komolyan!Tévedsz!!!
Sokan már várták és tudnak is róla!
mlaszlo írta:Nekem kicsit gyengébbnek tűnik, mint a Sztár FM volt. Errefelé most úgy jön, mint a Gellért-hegyi adók.Én eredetileg arra számítottam, hogy a 92,9-et kapja meg, vagy a "Club Radio" (=
LewyDee írta:Nem fogsz belehalni, ha lesz egy vallási rádió is ott, ahol laksz. Vagy igen?Dani írta:admin írta:http://bit.ly/ekxjTENem repesek az örömtől... Én biztos nem ennek a rádiónak adtam volna frekvenciát... :/
Na de nem is vártam volna többet ettől a médiatanácstól, mivel ez a banda szeretné már 10 éve a Kaotikus Rádiót fm-re. És szerintem addig nem lesz megállás, míg pesten nem lesz egy Európa Szent István rádiók még. Kell a népbutítás. Isten segít jajj mert olyan szerencsétlenek vagyunk jajjajajj Imádkozzunk!
Inkább Tudatos Élet Rádiót tudnék elképzelni