RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#86489  Szerző: asimov

Ejha... vajon itt is lesz olyan szigor, mint pld a FACE eseteben?
 #86488  Szerző: markfelt

Hát, pedig a Szentatya nem adott engedélyt a hálózatba kapcsolódásra... :ayfkm:
 #86487  Szerző: csadam

Néhány hete mentem az egyik osztálytársammal a koleszba, és egy fiatalember a kezünkbe nyomott egy-egy "Szent Anna Egyházközösségi Értesítő"-t, és ennek a 7. oldalán írtak a pápai Mária Rádió indulásáról.

"2011. december 8-án a Szűzanya Szeplőtelen Fogantatásának ünnepén 17:00 órakor dr. Márfi Gyula érsek atya fogja megáldani a Mária Rádió helyi stúdióját a Szent József Közösségi Házban és utána főpapi szentmisét mutat be a Szent József Kápolnában. Szeretettel hívjuk erre az alkalomra a Kedves Híveket. Együtt adjunk hálát ezért a lehetőségért és kérjük, minél többen Isten segítségét a Szűzanya közbenjárására, hogy a Mária Rádió helyi adását minél gyümölcsözőbben biztosítani tudjuk napi 4 órában 16:00-20:00 óráig. A Mária Rádió FM 90.8 hullámhosszon fog sugározni vételkörzetünkben."
 #86486  Szerző: djlacee

90.8-on van Jemné Melódie is
 #86484  Szerző: csadam

Tropó alatt akkora kavarodás lesz a 90.8-on és környékén, hogy az nem igaz... Ott van a 90.6 Ö1 Rechnitz, gyakori vendég a 90.7 Bartók Kékes, a 90.8 HRT-HR 1 Kalnik és a 90.9 SRo 1. ES-re is igaz lesz, ugyanis nálam a 90.8-on gyakran jönnek adások.

A cellinek nálam szerintem meg nyoma sem lesz, hiszen ott a 92.4 FM4 Semmering + ha még tesznek valamit a pápai 92.7-re...
 #86482  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Odatekertem megint kicsit es a HR1 jon, ugyan nem teljesen tisztan, de stabilan. A masik uj 'MR" adonak (92.5) szinten nyoma sincs. Most nagyon jo helyen vannak azok a hegyek, a Balaton eszaki partjan.. :)

Komolyan gondolja a Maria Radio "vezerkara" a balatoni felvidek lefedeset, mert a ket uj ado kozott, mindenestol talan 20 km-nyi legvonalbeli tavolsag van, es ott vannak a veszpremi es a varpalotai adoik is...
És Várpalotán üvölt a veszprémi :punch: Amúgy Mór is nemsokára indul (92,9)
 #86478  Szerző: asimov

Odatekertem megint kicsit es a HR1 jon, ugyan nem teljesen tisztan, de stabilan. A masik uj 'MR" adonak (92.5) szinten nyoma sincs. Most nagyon jo helyen vannak azok a hegyek, a Balaton eszaki partjan.. :)

Komolyan gondolja a Maria Radio "vezerkara" a balatoni felvidek lefedeset, mert a ket uj ado kozott, mindenestol talan 20 km-nyi legvonalbeli tavolsag van, es ott vannak a veszpremi es a varpalotai adoik is...
 #86474  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Idokozben, 90.8-on a HR1-et hallgatom.. az MR-nek itt semmi nyoma.
Itt se.
Szerencsések vagytok.
 #86473  Szerző: FLaci81

rmihaly76 írta:Most (18:53-tol figyelem...) megy a papai ado?
FLaci81 írta:Jó a műsor a 90.8-on jézusom! ^^ :twisted:
De még mennyire hogy megy.
 #86469  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Idokozben, 90.8-on a HR1-et hallgatom.. az MR-nek itt semmi nyoma.
Itt se.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 61