RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#23587  Szerző: operator

Eddig még az volt a baj hogy volt Gold FM. Most pedig már egyre többen hiányolják? Nem értem én ezt... :gülü:
 #23583  Szerző: nyikolaj

Most lehet,hogy egy-két fórumozó kollegának nem fog tetszeni,de;
Nekem a Gosk Fm zenei stílusa viszonylag elég jó volt.
Én azért nem voltam Gold párti,mert engem személy szerint zavart,és irritált,hogy nem helyi.Na meg amit művelt az Advertum ugye? :x
Ha majd lesz egy fasza helyi rádio Miskolcon,akkor én szemet hunyok,hogy ha újra indulna a Gold.
(végül is sok kedvencemet csak itt tudtam meghallgatni:Captain Hollywood.P,Scatman,)
 #23581  Szerző: LuciFerko

lambda írta:Az jó lenne! Maradok továbbra is Gold Fm parti! :)
Az egri goldról mit tudtok amúgy? Hetekig nem szólt a tegnapi napig, de most újra hallgat ...
biztos mais volt ott a meseautó :lol:
 #23580  Szerző: lambda

Az jó lenne! Maradok továbbra is Gold Fm parti! :)
Az egri goldról mit tudtok amúgy? Hetekig nem szólt a tegnapi napig, de most újra hallgat ...
 #23577  Szerző: MrG

Richmonde írta:Szerintem próbáljuk meg a Gold Fm, Rádió 88 és a Rádió Eger topicot külön kezelni. Csak egy javaslat ;) Mellesleg az új kisköz állítólag clubzenei rádió lesz. De majd meglátjuk... vagy inkább meghalljuk :gonosz:
Milyen kisközről beszéltek? Pályázat utoljára 2 éve volt... nem hinném hogy indulna új mostanában. Max majd most a szeptemberi pályázattól, de egyáltalán nem biztos hogy nyer (és valószínű, hogy 2010 előtt nem indul el, ha nyer is) és így akkor a 98.9 most kőkeményen kalóz.
 #23576  Szerző: nyikolaj

Én a miskolci 106.5-re leszek kiváncsi.Szerintem vissza fogja szerezni a Gold!Ugyanugy a többi frekit is.(még ha más névvel is stb...)
 #23575  Szerző: LuciFerko

csak ezután pályázik nem?
 #23574  Szerző: Richmonde

Szerintem próbáljuk meg a Gold Fm, Rádió 88 és a Rádió Eger topicot külön kezelni. Csak egy javaslat ;) Mellesleg az új kisköz állítólag clubzenei rádió lesz. De majd meglátjuk... vagy inkább meghalljuk :gonosz:
 #23573  Szerző: SzD

Egyébiránt szerintem a Rádió Egerrel nincs semmi baj. Nem mondanám, hogy olyan, mint a többi rádió.
Na jó...egyetlen egy bajom van vele. Az, hogy sok reklámban hallom Bálint K. Gergő hangját. Aki: :vomit: :unott: :cry: :torgyan:
 #23572  Szerző: lambda

Hát ez "remek" hír ... Újabb adó a 80-as 90-es évek slágereivel. Ezt adja a láger, a mi rádiónk :) és egerben a rádió eger is nagy hangsúlyt fektet erre.
Ez már tényleg nagyon "hiányzott" .... :S

Végülis lényeg a "változatosság"

Szánalmas egy rádiós helyzet
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 222