Jövőre...
"Mi másként gondoljuk... Mást gondolunk ennek az egész folyamatnak és az eljárásnak a törvényszerűségéről."
Pasa írta:Ja igen, a Gaga volt asszem a Juventus előtt nem olyan régen.bizony, és kezdetben a sztár fm-en is volt helyi műsorvezetés. persze ez az időszak sem volt már az igazi, mert mindenki tudta, hogy a központosítás - így a helyi műsorkészítés felszámolása / drasztikus minimalizálása - a levegőben lóg, de azért mégiscsak volt valami.
Pasa írta:Két-három helyi azért elférne, mint pl. Debrecenben vagy Szegeden.hát ha a mostaniak így maradnak és jövőre jön még két rádió (persze nem rádió1, nem klub és nem egyéb hálózatos) akkor azt hiszem szakmailag elégedettek lehetünk.
Pasa írta:Elég furcsa, hogy az elmúlt 10 évben csak itt nem volt igazi helyi rádió, pedig az országban az elsők között volt annak idején Miskolcon ilyen. 1996-ban már hallottam is egyszer a Rádió T-t, mikor ott jártam.mondjuk az csak bő 2 év, de így is nagyon hosszúnak tűnik...
Pasa írta:ami nem tematikus, az mindenképpen jó ennek a városnak, de ami szegedről szól, az szerintem nem helyi.VidámSrác írta:Ez így igaz, ezért írtam, hogy a Sztár helyett jó, hogy lesz más, ami helyi, de nem tematikus.Pasa írta:piac szempontjából ez az a nagyváros, ahol továbbra sincs helyi kereskedelmi rádió...