RADIOSITE Fórum

• Class FM

#162589  Szerző: altermanus

Halihó írta:Ez érdekes. A Petőfin nagyon jó volt a srác.

https://www.facebook.com/ajuhaszbalint/ ... 92627916:0
szerintem meg unalmas és egyhangú...
 #162568  Szerző: kukac

bandras írta:Mondjuk online rádió akkora kampányt nem kapott még, mint a Class FM. Tele vannak a női hetilapok 1/1-es Class reklámokkal és eléggé komoly online kampányuk is fut, ami ebben - karácsony előtti - időszakban nem olcsó mulatság. Nem tudom, hogy a McNutt által mondott 140 millió forint igaz-e a reklámkampánynál, de az biztos, hogy komoly összeget tolnak bele.

Ehhez képest a Streamstaton én még nem nagyon láttam első helyen a Classt. Most is előzi a Music és a Sláger...
gondolom az éves marketing lekötések éppen most futnak ki, így van még egy jó pár helyen kampánykeretük.
 #162561  Szerző: Halihó

Szia!

Értem :)

De azért ez blöffnek erős lenne. Bár sok mindent látott már a rádiós piac. :)
Azért mind a két eset beszarás lenne. Ha megcsinálja azért, ha nem, akkor azért.
1-2 hónapon belül ki kell, hogy derüljön.
 #162559  Szerző: markfelt

Üdv itt, Halihó!

Szerintem engedd el ezt az "egymillió kütyüt vásároltam" dolgot, akkora béna hazugság, mint amikkel Dr. M. hülyítette a népet a Neo megszűnése után. :)
 #162558  Szerző: bandras

Mondjuk online rádió akkora kampányt nem kapott még, mint a Class FM. Tele vannak a női hetilapok 1/1-es Class reklámokkal és eléggé komoly online kampányuk is fut, ami ebben - karácsony előtti - időszakban nem olcsó mulatság. Nem tudom, hogy a McNutt által mondott 140 millió forint igaz-e a reklámkampánynál, de az biztos, hogy komoly összeget tolnak bele.

Ehhez képest a Streamstaton én még nem nagyon láttam első helyen a Classt. Most is előzi a Music és a Sláger...
 #162545  Szerző: Halihó

Sziasztok!

Ez lenne az első kommentem.

Nem vagyok rádiós, de érdekel a téma. Érdekes a Class fm sorsa. Frekvencia, Mcnutt vs Balázs stb...

Pár észrevételem:

1. Lentebb írta az egyik hozzászóló, hogy 2000-3000 forint lehet egy ilyen "kütyü". Mcnutt az elmondása szerint rendelt 1 millió darabot ebből. Ergo fizethetett ezért kb 2-3 milliárd forintot? Az nagyon kemény! (Ez kb az analóg Class több éves profitja)

2. Mi van akkor, ha el tudja intézni a nulla adatforgalmat a szolgáltatóknál? (ha ennyi pénz megy kütyüre, akkor nem lennék meglepve) Mert csak úgy van értelme. Azért ez innentől kezdve érdekes versenyt teremtene.

3. Balázs erre mit lép? Mert amennyi pénzt most Mcnutt belerak a piacba, azt Vajna 20 év alatt sem tenné bele. Balázsnak ott az Rtl is. Ők mosolyogva néznék, hogy a Vajna rádiójában kellene promóznia a Tv2-őt?

4. Vagy Balázs helyett ki jöhetne szóba? Buda Marci, Bumeráng stb??
 #162542  Szerző: thenewdeam0n

Ezek hallgathatóak korlátlanul a MyMusic opcióval.
Kép
 #162539  Szerző: Redfox81

LuciFerko írta:Vagy kéne egy deal a szolgáltatókkal, hogy a Class stream nem számít bele az adatforgalomba. Lehet ez lesz a jövő? A rádiók a mobilszolgáltatóknak tejelnek, ez lesz kvázi az "országos frekvencia"?
Ilyen a Telenornál a MyMusic. Ma már többször hallottam, hogy ajánlották.
 #162536  Szerző: markfelt

kukac írta:
ayala írta:http://index.hu/kultur/media/2016/11/28 ... _show-val/
"A szokásos köztéri reklámok mellett mintegy egymillió darabot rendeltem egy kütyüből, amit az autóban a szivargyújtóba kell dugni, és utána, ha a rendes autórádión a 103.3 Mhz-re kapcsolnak, pont úgy szól majd a rádió, mint korábban. Ezt ingyen osztogatjuk majd."
- khmm...
:D :D :D
Gyökér.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 510