RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106550  Szerző: mimi

Ivoa írta:"Túl logikus" lenne, hogy ide is egy kormányközeli adó jöjjön. Akkor csökkenne a Class FM, Music FM és társai reklámbevétele, az pedig őket is veszteségbe vinné.
Csinálna Nyerges még egy rádiót, amin mennek a Slágeres tinglitanglik, arra is jön hallgató meg pénz, lehet, hogy a Classnak ettől egy lehelletnyit kevesebb lesz, de összességében meg lehet, hogy pozitívabban jön ki.
 #106549  Szerző: tomee87

Akárhányszor megjelenik egy cikk, hogy lekapcsolják a Neo FM-et, itt rögtön azt lehet olvasni, hogy majd jön a Kossuth a helyére :) :D
 #106548  Szerző: egon2

Ivoa:Az eddigi Kossuth rádió FM hálózatát,helyi rádióknak kellene megpályázni.Ha a Neo eddig használt frekvenciáit megkapja a Kossuth.
Egyébként az előbb az online streamjük elhallgatott,biztos műszaki hibájuk adódott.Se az oldalukon(mediaportfolio.hu se winappal) nem indul a stream)
 #106545  Szerző: Ivoa

mlaszlo írta:
Ivoa írta: Szerintem a Juventus és a R1 indulhat, és a Juventust tartom esélyesebbnek (bár a R1-et is kihozhatják nyertesnek, ha ezzel ki tudják alóluk szervezni a vidéki networköt - annyi minden történt az elmúlt 1 évben). Az biztos szerintem, hogy lesz újabb pályáztatás, márcsak azért is, mert sem a Juventus, sem a R1 nem lenne baloldali szekértoló, szemben a Neoval. Igazán a Juventus lenne jó a Class FM mögötti köröknek, mert ők már "konszolidálódtak" a Sláger helyére. A R1 esetén a Class FM-et kellene a Sláger helyére pozicionálni.
Ha meg a Juventus nyer, valószínűleg eladhatják a 103,9-et - talán pont a R1-nek. Addigra már kb.az összes lehetséges riválisa (Rise, Face) eltűnik. A MT meg szerintem hamarabb indítja el az újabb pályáztatást, mint a 92,9/95,3/96,4/98,6 újabb pályáztatását.
Szerintem nem fogják elsietni, ahogy az eddigi pályázatokat sem. Addig jó, míg a Class FM-nek nincs konkurenciája :(
Nem tudom, hogy mennyire lenne megfelelő az MR1 hálózata kereskedelmi adónak, minden faluban be kellene óriásplakátozni az összes buszt, hogy "Cegléd xx.xx MHz, Szolnok xx.xx MHz, Tiszakécske xx.xx MHz". Mindezt kb. egy Volán társaság buszán.
 #106544  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:
Ivoa írta:Szerintem a Juventus és a R1 indulhat, és a Juventust tartom esélyesebbnek
Szerintem meg jön majd egy újabb Oligarcha FM.
"Túl logikus" lenne, hogy ide is egy kormányközeli adó jöjjön. Akkor csökkenne a Class FM, Music FM és társai reklámbevétele, az pedig őket is veszteségbe vinné.
 #106501  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta: Szerintem a Juventus és a R1 indulhat, és a Juventust tartom esélyesebbnek (bár a R1-et is kihozhatják nyertesnek, ha ezzel ki tudják alóluk szervezni a vidéki networköt - annyi minden történt az elmúlt 1 évben). Az biztos szerintem, hogy lesz újabb pályáztatás, márcsak azért is, mert sem a Juventus, sem a R1 nem lenne baloldali szekértoló, szemben a Neoval. Igazán a Juventus lenne jó a Class FM mögötti köröknek, mert ők már "konszolidálódtak" a Sláger helyére. A R1 esetén a Class FM-et kellene a Sláger helyére pozicionálni.
Ha meg a Juventus nyer, valószínűleg eladhatják a 103,9-et - talán pont a R1-nek. Addigra már kb.az összes lehetséges riválisa (Rise, Face) eltűnik. A MT meg szerintem hamarabb indítja el az újabb pályáztatást, mint a 92,9/95,3/96,4/98,6 újabb pályáztatását.
Szerintem nem fogják elsietni, ahogy az eddigi pályázatokat sem. Addig jó, míg a Class FM-nek nincs konkurenciája :(
 #106498  Szerző: Chucky

Attis írta:Az álláspontom: :troll: , mert ismétlem magam. El kell hallgatnia. Nem mehet tovább.
Nem tudom, hogy pár nap, pár hét van vissza a Neo-ból, de szvsz a megszűnése napja a hazai kereskedelmi rádiózás egyik legnagyobb pofonja lehet. Nem azt sajnálom, hogy vége.
Remélem ma kivonulnak a Hatóság emberei és kihúzzák a dugót!
 #106495  Szerző: Attis

Az álláspontom: :troll: , mert ismétlem magam. El kell hallgatnia. Nem mehet tovább.
Nem tudom, hogy pár nap, pár hét van vissza a Neo-ból, de szvsz a megszűnése napja a hazai kereskedelmi rádiózás egyik legnagyobb pofonja lehet. Nem azt sajnálom, hogy vége. Hanem azt, hogy miért. :gülü2:
Látom, már megy a topic-ban a tippelgetés, hogy mi lesz helyette... Szvsz Rádió1 kizárva.. Zavarna bizonyos köröket. Juventus? Amióta megnyerték a bp-i frekit, azóta sehova nem adtak be pályázatot...
Remélem, hogy egy valódi kereskedelmi frekiként hirdetik meg ezt a csomagot... És "valódi" pályázók közül nyer valaki...
 #106494  Szerző: LuciFerko

Túl szép lenne. Ilyen jogszabályi környezetben nem hinném, hogy jól működne.
 #106493  Szerző: djlacee

adminisztrator írta:
Ivoa írta:Szerintem a Juventus és a R1 indulhat, és a Juventust tartom esélyesebbnek
Szerintem meg jön majd egy újabb Oligarcha FM.
Vagy az NRJ :yes:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 584