RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#158897  Szerző: Kovi02

kukac írta:
Kovi02 írta:Az itt foghatóak közül a Music,Class és a 88 a legjobbak,nekem a két legrosszabb a Petőfi és a Kunság(mondjuk ennél még a KH-s Kossuth, 538 is jobb,olyan rosszul szól)
a class valóban class, de a 88-nál műviesebb hangzást én még nem hallottam rádióban.
Ha meg nem csak magyarokat nézünk,akkor az Antenne Stmk,és a szerb Play is egész jól szól.
 #158896  Szerző: kukac

Kovi02 írta:
mihalylovics írta:
noartist írta:melyik szól a legszebben?
Nem vagyok vájt fülű, de szerintem a Trend, a Jazzy, meg a Sláger, de a Rock se szól szarul.
Az itt foghatóak közül a Music,Class és a 88 a legjobbak,nekem a két legrosszabb a Petőfi és a Kunság(mondjuk ennél még a KH-s Kossuth, 538 is jobb,olyan rosszul szól)
a class valóban class, de a 88-nál műviesebb hangzást én még nem hallottam rádióban.
 #158895  Szerző: Kovi02

mihalylovics írta:
Nem vagyok vájt fülű, de szerintem a Trend, a Jazzy, meg a Sláger, de a Rock se szól szarul.
Az itt foghatóak közül a Music,Class és a 88 a legjobbak,nekem a két legrosszabb a Petőfi és a Kunság(mondjuk ennél még a KH-s Kossuth, 538 is jobb,olyan rosszul szól)
 #158885  Szerző: szemilan

Azt hiszem itt a vége..... Ez elég egyértelmű. Kérdés mikor jelentik be a kivonulást.

A Tescóból kiszervezik a raktári dolgozókat. A gyáli és a herceghalmi logisztikai központok szállítási részlegében dolgozó munkavállalókat október 1-től a Waberer’s Szemerey Logisztikai Kft. fogja továbbfoglalkoztatni.

http://www.kisalfold.hu/dunantul/a_tesc ... t/2488106/
 #158870  Szerző: markfelt

1996 óta lényegében minden nagyobb hal trükközve nyert pályázatot. 2012 óta is.
 #158869  Szerző: noartist

admin írta:
noartist írta:Kicsit bogarásztam, és megtaláltam az FM 89.5 MHz éves műsorszolgáltatási díját. (92,5 millió forint plusz áfa)

Nem sok ez kicsit? :S Én már azon is ki voltam akadva, hogy a szentesi FM 106.1-nek 1,7 millió. Éves szinten, atyaég!
Oké, hogy előbbi elég nagy eléréssel dolgozik, 3,3 millió ember nem kevés, de basszus.
A környező országokban is ilyen elképesztő árak vannak?
Ez az alapár volt, a Prodo Voice kb 200 millióval vitte el emlékeim szerint.

Magyarországon valóban magasak a rádiós műsorszolgáltatási díjak (van olyan EU ország, ahol ingyenes minden), de azért ki lehet gazdálkodni. A Music Fm díja úgy volt kalkulálva, hogy nagyrészét állami reklámokkal kistafírozzák a cég kasszájának legnagyobb részét (csak vigyék el magas ajánlattal a frekit), de ez ismét politikai ügy.
Értem, köszönöm :)
Mind a Class FM-et, mind a Music FM-et sajnálni fogom (utóbbit magam is nagyon szeretem), de be kell látni, hogy már ezek is trükközve nyertek pályázatot.
Szomorú, hogy a jelenlegi, Fidesztől már teljesen elfüggetlenedett rádiók sínylik meg mindezt.
(de ezek legalább valóban színvonalasak voltak, nem mint a jelenlegi kormányközeli médiumok...)
 #158867  Szerző: markfelt

noartist írta:Kicsit bogarásztam, és megtaláltam az FM 89.5 MHz éves műsorszolgáltatási díját. (92,5 millió forint plusz áfa)

Nem sok ez kicsit? :S Én már azon is ki voltam akadva, hogy a szentesi FM 106.1-nek 1,7 millió. Éves szinten, atyaég!
Oké, hogy előbbi elég nagy eléréssel dolgozik, 3,3 millió ember nem kevés, de basszus.
Ez az alapár volt, a Prodo Voice kb 200 millióval vitte el emlékeim szerint.

Magyarországon valóban magasak a rádiós műsorszolgáltatási díjak (van olyan EU ország, ahol ingyenes minden), de azért ki lehet gazdálkodni. A Music Fm díja úgy volt kalkulálva, hogy nagyrészét állami reklámokkal kistafírozzák a cég kasszájának legnagyobb részét (csak vigyék el magas ajánlattal a frekit), de ez ismét politikai ügy.
 #158862  Szerző: noartist

Kicsit bogarásztam, és megtaláltam az FM 89.5 MHz éves műsorszolgáltatási díját. (92,5 millió forint plusz áfa)

#158796  Szerző: mihalylovics

#158726  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Melyik rádió dolgozik jelenleg Magyarországon a legjobb eszközökkel/melyik szól a legszebben?
Tudom, ez komoly vitatéma lesz. :blush:
Hangzásban nekem a Karc ! :)
Nekem.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 541